Tràiler d'Elysium, de Neill Blomkap

Us sona el nom de Neill Blomkap? Fa gairebé quatre anys ens va deixar bocabadats amb un film que originalment havia estat un curtmetratge, però en el qual Peter Jackson havia vist una potencial pel·lícula: DISTRICT 9. Doncs Blomkap torna ara amb ELYSIUM, el seu nou film del qual en sabíem ben poc fins fa res. Sabíem que Matt Damon, Jodie Foster i Sharlto Copley eren els protagonistes. Només fa un parell de dies va aparèixer la primera imatge. Ara ens arriba el tràiler. I sembla ser que l’espera ha valgut la pena. Tot i que, per ser honestos, el primer tràiler d’ELYSIUM recorda molt a l’estil visual de DISTRICT 9. Alguns ja comencen a pensar que ens trobem davant d’un DISTRICT 9-2. En qualsevol cas, el film recupera el gènere que el va donar prestigi: la ciència ficció.

Matt Damon interpreta a Max, un home que lluitarà per arribar a Elysium

ELYSIUM ens porta la història d’una utopia distòpica: a l’any 2159 existeixen dues classes. Els que són molt rics, que viuen a una estació espacial de luxe anomenada Elysium. Un món on no existeix l’enfermetat, la negativitat ni la guerra. La resta de gent viu a la superpoblada i arruïnada Terra, on la població té la necessitat de fugir del crim i pobresa que els envolta i rebre les ajudes mèdiques d’Elysium. Però l’estació té unes dures lleis d’anti-immigració i evitarà que els invasors trenquin amb la vida estable i luxosa dels seus ciutadans. L’únic que es veu capaç de portar estabilitat entre les dues societats és el Max (Matt Damon), un home disposat a sacrificar-ho tot per arribar a Elysium, en contra dels desitjos de la secretària d’Elysium, Delacourt (Jodie Foster).

Mentre que el film presenta el mateix esperit de crítica social que DISTRICT 9, on oferia una interessant reflexió sobre l’Apartheid, les dosis d’accions també hi són presents amb els mateixos ingredients: simbiosi entre el cos humà i la màquina, tirotejos i explosions en un camp de batalla caòtic i gairebé en runes. Personalment, després de veure el tràiler no em fa cap por en donar-li una oportunitat al segon film de Blomkap i veure si segueix fresc en el gènere i ens aporta un producte sòlid i interessant. Dits creuats per què sigui així.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s