Anne Hathaway s’uneix a Interstellar de Christopher Nolan

Farà cosa d’una setmana es va confirmar que Matthew McConaughey havia estat ofert el paper protagonista d’INTERSTELLAR, el proper film de Christopher Nolan que, recordem, originalment havia de dirigir Steven Spielberg. Doncs bé, sembla ser que Anne Hathaway ja ha decidit quin serà el seu proper paper després de triomfar en els Oscars: tornarà a les ordres de Christopher Nolan a INTERSTELLAR, després d’interpretar a Selena Kyle a EL CABALLERO OSCURO: LA LEYENDA RENACE.

Anne Hathaway a EL CABALLERO OSCURO: LA LEYENDA RENACE

Personalment, era una mica escèptic quan vaig descobrir que Anne Hathaway havia d’interpretar a la nova Catwoman, però la veritat és que vaig sortir del cinema bastant satisfet amb el seu paper; va saber donar-li un toc interessant i picaresc al personatge. Així doncs, ens podem prendre aquest nou fitxatge com una bona notícia, si més no interessant.

Com sabem, els projectes de Nolan sempre es porten amb un secretisme excessiu. INTERSTELLAR no és una excepció. Només sabem quin tipus de film serà i els seus dos protagonistes, així que encara haurem d’esperar encara més a què poc a poc es vagin desvetllant noves notícies sobre el projecte. Intentarem ser pacients!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s