Primer tràiler de RUSH

Per fi han aparegut les primeres imatges d’una pel·lícula de la que personalment, tinc moltes ganes: RUSH de Ron Howard. I és que hi han molt poques pel·lícules sobre el món de la Fòrmula 1 i aquesta es pot erigir com la “definitiva”. A més, s’ambienta a una època apassionant de l’esport, als 70, quant els conductors vivien vides al límit en tots els sentits, arriscant la seva vida a la pista o gaudint d’alguns dels luxes de qualsevol “rockstar“.

Rush_Movie_Niki_Lauda_James_Hunt

Niki Lauda (esquerra) i James Hunt (dreta) a la realitat…

RUSH se centra en la mítica temporada del 1976 en la que James Hunt va guanyar un ajustadíssim campionat del món per només un punt de diferència amb Niki Lauda que amb el campionat en joc, va patir un accident gairebé mortal però es va recuperar en poques setmanes per seguir lluitant el campionat. Una gran rivalitat, d’aquelles mítiques i apassionants: Hunt contra Lauda, Ferrari contra McLaren; esperits i maneres de veure la vida i l’esport diferents moguts per la mateixa passió per la velocitat.

header-trailer-for-ron-howards-formula-one-film-rush

…Hunt (esquerra) i Lauda (dreta) a la ficció. Hemsworth Vs. Brhül

Dirigeix Ron Howard que sempre s’ha mogut bé amb històries reals i els protagonistes són Chris Hemsworth com a James Hunt i el nostrat Daniel Bhrül interpretant a Niki Lauda. També hi apareix Olivia Wilde i el guió el firma Peter Morgan, tot un autor de qualitat amb guions com THE QUEEN, EL DESAFÍO-FROST CONTRA NIXON (També de Howard) o THE DAMMED UNITED. El tràiler desprèn espectacularitat i ens dona ganes per comprovar si pot ser aquesta la gran cinta de la F1 i de saber si triomfarà, ja que la veritat, és que té un aspecte molt europeu, tal i com és en si la Fórmula 1 (i més en aquella època). Un esport que mai ha triomfat als EUA. Veurem si la pel·lícula se’n surt i triomfa als dos cantons de l’Atlàntic. L’estrena aquí no està confirmada però serà cap a finals d’any.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s