Primer tràiler d'Only God Forgives

L’espera ha valgut la pena. No ens cansem de dir-ho: som fanàtics de Ryan Gosling. Però si a l’equació li sumem el nom del director Nicolas Winding Refn, la cosa ja es posa encara més interessant. Després d’un teaser trailer que ja prometia molt en uns breus 25 segons, ens arriba per fi el primer tràiler d’ONLY GOD FORGIVES. És el segon projecte entre el director danès i l’actor, que ja van treballar junts a DRIVE (i, no ens enganyem, és el veritable motiu pel qual siguem tan seguidors de l’actor).

El tràiler ens ha ofert tot allò que esperàvem, i més. I és que les imatges parlen per si soles. Winding Refn torna a demostrar el domini per una posada en escena i estètica exquisita, on la violència latent sempre hi té lloc. Gosling surt també en estat de gràcia, un personatge que ja denota diferències en comparació amb el seu personatge a DRIVE, mentre que la Kristin Scott Thomas aporta el contrapunt femení. El film promet escenes d’acció prometedores, però recordem que DRIVE resultava interessant no només per les explosions de violència, sinó per la recreació d’una atmosfera i ambient concret. ONLY GOD FORGIVES sembla seguir aquesta premissa.

Pels més curiosos: sabíeu que el director és daltònic? Potser devem la bella fotografia al daltonisme del director, ja que sempre indica al seu director de fotografia els colors que cerca i, precisament, sorprèn per la vivacitat i saturació d’aquests, donant als seus films una sensació única. Està clar que quan es tracta de Winding Refn i Gosling, l’objectivitat no és el nostre punt fort. Sent conscients que això comença a semblar més una oda que no pas una altra cosa, us deixem jutjar a vosaltres mateixos aquest primer tràiler, tot un espectacle visual pels nostres ulls.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s