Tim Burton dirigirà Amy Adams i Christoph Waltz a la seva propera pel·lícula

El nou film de Tim Burton, BIG EYES, tracta sobre la història real de Margaret i Walter Keane, un matrimoni que es va fer famós per l’èxit de les seves pintures als anys 50 i 60, de qui Walter se n’atribuïa el mèrit fins que anys més tard es va descobrir que n’era Margaret l’autèntica pintora. El guió és de Larry Karaszewski i Scott Alexander, guionistes de L’ESCÀNDOL DE LARRY FLINT que ja van treballar amb Burton a ED WOOD. Karaszewski i Alexander són els vertaders impulsors del projecte, que porta anys gestant-se. De fet, fa poc més d’un any ja es rumorejava que seria protagonitzat per Reese Whiterspoon i Ryan Reynolds i produït per Tim Burton.

Un dels famosos quadres de Margaret Keane, que destacaven pels grans ulls que donen nom a la pel·lícula.

Un dels famosos quadres de Margaret Keane, que destacaven pels grans ulls que donen nom a la pel·lícula.

En aquests moments s’està negociant la participació de The Weinstein Company en la producció i distribució de la que serà la pel·lícula número 17 que dirigirà Tim Burton. Aquesta proposta és un canvi de rumb en la seva trajectòria dels últims anys, no sols per ser una premissa allunyada de la fantasia -al menys en principi, haurem d’esperar a veure els resultats per saber de què li serviran els desconcertants quadres de Keane- sinó per basar-se en la petita història d’un matrimoni real. A més, serà interessant veure de protagonistes dos actors tan reconeguts en els seus treballs com a secundaris com són Amy Adams -que ha estat nominada quatre vegades a l’Oscar a millor actriu secundària, l’última aquest mateix any per l’excel·lent THE MASTER- i Christoph Waltz, qui ha guanyat nombrosos premis com a secundari de les dues darreres pel·lícules de Quentin Tarantino.

Una parella de grans secundaris protagonitza la nova pel·lícula de Tim Burton.

Una parella de grans secundaris protagonitza la nova pel·lícula de Tim Burton.

Esperem que aquesta nova cinta sigui més propera al Burton de BIG FISH que no al de SOMBRAS TENEBROSAS per gaudir del geni d’un dels directors més extravagants de l’actualitat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s