Tràilers honestos

Una de les tendències més “cinefagues” (si existeix la paraula) que s’estan posant de moda a Internet són els tràilers honestos. La gent de Screen Junkies (nom molt encertat) ofereixen al seu canal de YouTube regularment tràilers honestos de la majoria de blockbusters actuals. De què tracten aquests vídeos? Bàsicament parodien els tràilers de les pel·lícules, posant a la llum del què realment va la pel·lícula, els seus errors de guió, de càsting, incongruències o comentaris divertits. Imitant les mítiques veus en off dels tràilers, estripen una pel·lícula i la seva reputació amb comentaris burlescs i divertits.

honest-trailers-lord-of-the-rings-479x245

Hi han algunes pel·lícules més fàcils de fer que altres, però la veritat és que s’atreveixen amb tot, inclòs favorites del públic com EL CABALLERO OSCUROEL SEÑOR DE LOS ANILLOS o ORIGEN. Alguns son més encertats que altres, però la veritat és que són vídeos divertits que molts cops diuen coses de certes pel·lícules que pensem quan les veiem però no ens atrevim a dir. I a més, fan els tràilers a petició dels usuaris, així que si voleu, demaneu-lis!

Això si, per apreciar-los, cal haver vist les pel·lícules en qüestió, així que ATENCIÓ SPOILERS!!

Us deixem amb l’últim dels vídeos on es superen a si mateixos oferint un tràiler cantat de LOS MISERABLES:

I per acabar dos dels més (fàcils) i encertats: PROMETHEUS i THE AMAZING SPIDER-MAN:

PD: La llista de tràilers és cada cop més llarga: LOS VENGADORES, SKYFALL, AVATAR, TITANIC, LOS JUEGOS DEL HAMBRE, EL CABALLERO OSCURO: LA LEYENDA RENACE, INDIANA JONES Y EL REINO DE LA CALAVERA DE CRISTAl

Anuncis

One response to “Tràilers honestos

  1. Retroenllaç: Quina ha estat la nominació més sorprenent dels Oscars d’enguany? | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s