Li ofereixen a Matthew McConaughey protagonitzar INTERSTELLAR

O el que és el mateix: Christopher Nolan vol a Matthew McConaughey com a protagonista de INTERSTELLAR el seu nou macro-projecte. I de confirmar-se,  quins dos últims anys de carrera que porta McConaughey. Ha passat de fer comèdies romàntiques que tan sols explotaven el seu físic i carisma a fer cintes interessantíssimes on demostra el seu talent, portant-lo a vegades a límits que molts no s’atrevirien. Des d’EL INOCENTE, la seva trajectòria és brutal: les inèdites BERNIE i KILLER JOE (aquesta serà un clàssic de culte increïble), l’eficaç MAGIC MIKE, la fallida però en part interessant EL CHICO DEL PERIODICO, i té per estrenar MUD (tràiler aquí), THE DALLAS BUYERS CLUB, on ha perdut molt quilos per fer d’un malalt de Sida i finalment THE WOLF OF WALL STREET, que el farà treballar amb Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese. Poca cosa.

McConaughey, un actor en ratxa.

McConaughey, un actor en ratxa.

Tornant a INTERESTELLAR, recordem que es tracta de la cinta de ciència ficció que Nolan va heretar de Spielberg. Malgrat el secretisme que sempre rodeja qualsevol pel·lícula de Nolan, sabem que la trama gira entorn a viatges en el temps, i dimensions alternatives en una història on un grup d’exploradors viatgen a través d’un forat de cuc. El guió, escrit pel germà de Nolan, Jonathan es basa en les teories del astrofísic Kip Thorne. Recordem també com vam informar, que INTERSTELLAR serà produïda conjuntament per dos grans majors, la Warner Bros. i la Paramount. Fet que deixa clares les dimensions del projecte. La data d’estrena està fixada pel 7 de novembre de 2014.

Des de l’anunci de la data d’estrena ja preveiem que les següents setmanes i mesos es començaria a perfilar el càsting de la pel·lícula i com és habitual en Nolan, aquest serà espectacular. De moment com  a protagonista sembla que volen a Matthew McConaughey i per nosaltres l’elecció pot ser molt bona. No han treballat mai junts i això pot ser bo. A veure com segueix el repartiment. Fa molts mesos, el gran Michael Caine, habitual de Nolan va deixar entreveure que el director li guardava un petit paper pel seu “següent projecte secret” i suposem que parlava com no, de INTERSTELLAR. Quines ganes!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s