Estrenes 27 de març

Los últimos días

Director: Àlex i David Pastor Repartiment:  Quim Gutiérrez, José Coronado, Marta Etura, Leticia Dolera, Iván Massagué Guió: Àlex i David Pastor Any: 2013 País: Espanya Duració: 103 min Gènere: Thriller apocalíptic

Els dos germans catalans, Àlex i David Pastor, tornen després de INFECTADOS amb un thriller apocalíptic ambientat a Barcelona. En ple 2013, una misteriosa forma de agorafòbia s’exté per tot el planeta atrapant la població en els edificis i el subsòl. Marc, un jove, haurà d’emprendre un viatge en aquesta ciutat abandonada a la recerca de Júlia, la seva novia desapareguda.

G.I. Joe: La Venganza

Director: Jon M.Chu Repartiment: Bruce Willis, Channing Tatum, Dwayne Johnson, Walton Goggins, Adrianne Palicki, Joseph Mazzello Guió: Rhett Reese, Paul Wernick Any: 2013 País: EUA Duració: 110 min Gènere: Acció

En aquesta seqüela dels joguets de la Hasbro, els G.I.Joe, entre els que es troben el capità Hauser (Tatum) y el Roadblock (Dwayne Johnson), s’enfronten a una greu amenaça després de patir una emboscada: la organització Cobra, els seus enemics mortals, s’ha infiltrat al govern posant en perill la seva organització i també l’ordre mundial. Comptaran amb l’ajuda això si, del G.I.Joe original, el General Joe Colton (Bruce Willis).

Grandes esperanzas

Director: Mike Newell Repartiment:  Helena Bonham CarterRalph FiennesJeremy IrvineEwem BremnerJason FlemyngSally HawkinsRobbie ColtraneHolliday GraingerDavid Walliams Guió: David Nicholls Any: 2012 País: Gran Bretanya, EUA Duració: 128 min Gènere: Drama

El jove orfe Pip deixa enrere el seu origen humil gràcies a un misteriós benefactor. Pip utilitza la seva nova posició per seduir a l’Estella, una heretera a qui estima des que era petit. No obstant això, la terrible veritat darrere la seva gran fortuna tindrà conseqüències devastadores per tot el que ell estima.

La soledad de los números primos

Director: Saverio Costanzo Repartiment:  Alba Rohrwacher, Luca Marinelli, Martina Albano, Arianna Nastro, Tommaso Neri, Vittorio Lomartire Guió: Paolo Giordano, Saverio Costanzo Any: 2010 País: Itàlia, Alemanya, França Duració: 118 min Gènere: Drama, Romàntic

Peli basada en la novel·la de Paolo Giordano. Alice i Mattia han patit tragèdies que els han marcat des de la infància: un accident d’esquí en el cas d’Alice, que li va provocar un defecte en una cama, i en el cas de Mattia la pèrdua de la seva germana bessona. Quan, ja d’adodolescents es troben en els passadissos de l’institut, cadascun d’ells reconeixerà en l’altre el seu propi dolor. Mentre van creixent, els seus destins es creuaran originant una amistat especial, fins que Mattia, després de doctorar-se en física, decideix acceptar una feina a l’estranger. Els dos s’hauran de separar durant molts anys fins que una sèrie d’esdeveniments els tornaran a reunir.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s