The Secret Service de Matthew Vaughn té data d’estrena

El proper treball d’un dels directors actuals que més ens agrada, Matthew Vaughn s’està concretant: THE SECRET SERVICE començarà la producció aquest Agost i s’estrenarà el 14 de novembre de 2014 als EUA. La producció doncs va amb pas ferm i ràpid i aviat es coneixeran detalls del càsting.

Matthew Vaughn i la seva dona, el mite dels 90, Claudia Schiffer. Lucky guy.

Matthew Vaughn i la seva dona, el mite dels 90, Claudia Schiffer. Lucky guy.

THE SECRET SERVICE és una adaptació d’un còmic de Mark Millar i Dave Gibbons (WATCHMEN) que ve a ser com una paròdia/reciclatge de James Bond. La història tracta d’un vell super agent secret britànic que recull un jove del carrer com  a protegit, entrenant-lo per ser espia i investigant l’assassinat dels residents d’un petit poble i un misteriós secret. El guió el firma el mateix Vaughn amb la seva col·laboradora habitual, Jane Goldman. La cinta suposa el retorn de Vaughn a l’univers de Mark Millar després de l’èxit de KICK-ASS. Com a curiositat dir que a THE SECRET SERVICE també hi participarà Mark Hamill, possiblement fent de si mateix.

Portada del còmic de Millar i Gibbons.

Portada del còmic de Millar i Gibbons.

Matthew Vaughn s’havia descartat de les seqüeles de KICK-ASS i X-MEN: PRIMERA GENERACIÓN cosa que feia a molts especular quin seria el seu proper projecte, inclòs va formar part de la llista de Lucasfilm a candidats a dirigir STAR WARS. Des de que va començar produint les cintes de Guy Ritche, Vaughn s’ha erigit com un dels directors de blockbusters més únic i particular. Va debutar amb l’excel·lent cinta de gàngsters CRIMEN ORGANIZADO, després va dirigir la fantàstica STARDUST i a continuació KICK-ASS i X-MEN: PRIMERA GENERACIÓN.

PD: Tant de bo Vaughn dirigeixi algun dia alguna de James Bond o STAR WARS…

Anuncis

One response to “The Secret Service de Matthew Vaughn té data d’estrena

  1. Retroenllaç: Colin Firth protagonitzarà The Secret Service | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s