Tràiler(s) de LOBEZNO: INMORTAL

Després de molta espera, ha arribat el primer tràiler de LOBEZNO: INMORTAL (THE WOLVERINE) el segon spin off de Lobezno en dues versions, la nord-americana i la internacional (més llarga). És curiós que la Fox hagi trigat tant en promocionar la cinta, tenint en compte que s’estrena aquest estiu i que altres competidors superherois del mateix estiu (Iron Man o Superman) fa mesos que van mostrar les seves primeres imatges.

Logan/Lobezno en plena acció

Logan/Lobezno en plena acció

Tot i ser a priori una seqüela de X-MEN ORÍGENES: LOBEZNO, l’hem de considerar una història pròpia per si sola. LOBEZNO: INMORTAL intentarà esborrar el mal sabor que va deixar la primera portant a Logan/Lobezno (Hugh Jackman) al Japó per lluitar contra un poderós anemic i també lidiar per primera vegada amb la mortalitat. Veiem un Lobezno disposat a revertir la seva mutació, a ser més vulnerable però també a trobar la seva autèntica força.

Dirigeix el sempre solvent James Mangold (COP LAND, EN LA CUERDA FLOJA) que recordem, substitueix a Darren Aronofski. A part del retorn de Hugh Jackman i també de Famke Janssen, tenim un repartiment plegat d’actors nipons com Rila Fukushima o Hal Yamanouchi. I és que recordem que LOBEZNO: INMORTAL es basa en la sèrie de còmics del 1982 on Frank Miller i Chris Claremont situaven a Lobezno al Japó i redefinien totalment al personatge. Aquest proper blockbuster de la Fox s’estrenarà a les nostres sales el proper 26 de juliol. La veritat és que només per estar ambientada al Japó i pel reciclatge del personatge en un món de samurais i katanas, pot ser molt més interessant que la primera part. Us deixem amb les dues versions del tràiler:

Versió internacional

Versió nord-americana

I També amb el nou pòster

wolverine-poster-article-2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s