Tràiler de Welcome to the punch

El cinema britànic s’està posant les piles per demostrar que les ciutats cosmopolites britàniques també poden ser escenaris pel gènere negre i el cinema d’acció. Així doncs, ens allunyem de la Londres tradicional del te a les 5 de la tarda i ens endinsem en una ciutat urbana i corrupta que és seu dels criminals més ambiciosos i perillosos. Si Guy Ritchie ja ens havia ofert una nova visió de la Londres criminal amb films com LOCK AND STOCK i SNATCH: CERDOS Y DIAMANTES, altres films com els de LONDON BOULEVARD de William Monahan, THE SWEENEY de Nick Love o, fins i tot, la sèrie televisiva de SHERLOCK, s’han unit al desig de recrear la capital d’Anglaterra d’una manera més moderna i criminal.

Ara ens arriba el tràiler americà de WELCOME TO THE PUNCH, que demostra que els nord-americans comencen a fer una ullada als seus competidors en el cinema d’acció. El tràiler segueix l’estil dels films esmentats, presentat un tema recurrent (el joc del policia i el lladre, el gat i el ratolí) però dotant aquesta trama d’unes escenes d’acció cuidades que podrien cridar l’atenció al propi Michael Mann. Tirotejos que, personalment, recorden al millor cinema d’acció hongkonés, i dos protagonistes molt atractius: James McAvoy i Mark Strong.

James McAvoy i Mark Strong, el gat i el ratolí

WELCOME TO THE PUNCH, segona pel·lícula d’Eran Creevy, ja s’ha estrenat al Regne Unit i està a punt de fer-ho als EUA. L’argument de la cinta gira entorn el retorn d’un ex-criminal, Jacob Sternwood, que es veu obligat a tornar a Londres quan el seu fill es veu relacionat amb un robatori que ha sortit malament. Això posa en safata al detectiu Max Lewinsky l’última oportunitat de caçar l’home que porta buscant tota la seva vida.

Encara no hi ha data prevista per Espanya, tot i que esperem que tinguem l’oportunitat de gaudir-la i començar a cercar en el mercat britànic les dosi d’acció que últimament semblen absentes al veí nord-americà. Us deixem amb el tràiler que s’ha estrenat als Estats Units. Que n’aprenguin!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s