Robert Redford podria unir-se a CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER

Ahir va saltar la bomba: el mateix Robert Redford està molt a prop d’unir-se al càsting de la seqüela de CAPITÁN AMERICA: EL PRIMER VENGADOR, titulada CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER. La Marvel està en negociacions amb el mític actor per unir-se al seu univers tot interpretant a un dels líders de S.H.I.E.L.D., l’organització d’espionatge i contra-terrorisme que reuneix a tots els herois Marvel a LOS VENGADORES. Com sabreu, Nick Fury (Samuel L.Jackson) és el seu líder aparent. Però la notícia del possible fitxatge de Redford fa pensar que potser hi hauran canvis a la cúpula de  S.H.I.E.L.D.

Redford podria ser el nou cap de S.H.I.E.L.D.

Redford podria ser el nou cap de S.H.I.E.L.D.

De confirmar-se aquesta noticia, tal i  com és habitual al món Marvel, podria suposar que Redford aparegués a partir d’ara en més d’una de les pel·lícules, inclosa THE AVENGERS 2 que culmina l’anomenada fase 2 de la Marvel en la que estem actualment.

El Capitán América a LOS VENGADORES.

El Capitán América a LOS VENGADORES.

CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER està dirigida per els germans Anthony i Joe Russo que van dirigir al 2002 BIENVENIDOS A COLLINWOOD i sobretot, sèries de televisió com COMMUNITY i ARRESTED DEVELOPMENT. Com no, Chris Evans torna com el superheroi protagonista acompanyat de Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Anthony Mackie, Emily VanCamp, Toby Jones, Sebastian Stan, Frank Grillo i veurem si també Robert Redford. L’estrena està prevista per l’estiu de 2014.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s