Ryan Gosling es pren un temps lliure

“A real human being, and a real hero”

No ens fa por confessar-ho: aquí, a La casa de vidre, som molt fanàtics de Ryan Gosling. Per això ens arriba una notícia trista: Ryan Gosling ha decidit unir-se a la llista d’actors que necessiten un descans de les seves carreres com actors. Si Daniel Day-Lewis i Leonardo DiCaprio ja van confirmar que es prendrien unes vacances indefinides de la seva professió, ens arriba ara el comunicat de Gosling, que anuncia que ha de donar un pas enrere i intentar recordar els motius pels quals va començar a actuar en un inici. El propi Gosling diu: “ho he estat fent massa temps. He perdut la perspectiva d’allò que estic fent. Crec que és bo que em prengui un descans i que em repensi per què ho estic fent i com ho estic fent. (…) Mentre més oportunitats em donen, més me n’adono de què fàcil és cagar-la.”

Ryan Gosling no és Ryan Reynolds

Tot s’ha de dir, Gosling porta actuant des que era petit al programa de THE MICKEY MOUSE CLUB, per la qual cosa són molts els anys que porta en actiu. Si bé, són en els darrers anys que ha començat a tenir l’èxit i reputació que es mereix amb papers com el de DRIVE o LOS IDUS DE MARZO, sense oblidar grans papers com el de BLUE VALENTINE i LARS Y UNA CHICA DE VERDAD. Aquest retir temporal, doncs, ens arriba amb molta nostàlgia, amb ganes de veure’l molt més. Però també és cert que el seu paper a GANGSTER SQUAD (BRIGADA DE ÉLITE) ha estat criticat durament, i potser sí és comprensible que vulgui plantejar-se quin és el nou camí que ha de prendre la seva carrera. Hi ha rumors que apunten que en aquest temps aprofitaria per preparar-se bé per dirigir la seva primera pel·lícula, HOW TO CATCH A MONSTER. Ryan Gosling dirigint? Per què no! I tant de bo les protagonitzi. Seguirà l’èxit de Ben Affleck com a jove director?

En qualsevol cas, encara ens queden suficients dosis de Gosling pels propers dos anys. Encara queden per estrenar-se ONLY GOD FORGIVES, A PLACE BEYOND THE PINES i el ja esmentat debut com a director HOW TO CATCH A MONSTER. I no hem de descartar que el propi Gosling es contradigui i acabi acceptant algun paper. Per si de cas, sempre ens quedarà com a consol revisionar la seva filmografia i escoltar la seva banda de música Dead Man’s Bones mentre esperem quina és la decisió que pren aquest jove actor amb talent.

“I don’t sleep. I don’t eat. I do nothing but think of you. You keep me under your spell.”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s