Estrenes 22 de març

La huésped (The host)

Director: Andrew Niccol Repartiment:  Saoirse RonanDiane KrugerJake AbelMax IronsWilliam Hurt Guió: Andrew Niccol Any: 2013 País: EUA Duració: 125 min Gènere: Ciència ficció, Thriller

La terra ha estat dominada per criatures que dominen les ments dels humans, deixant els cossos intactes Wanderer, l’ànima invasora que s’allotja al cos de la Melanie,  té el nou repte de viure dins el cos d’un humà, amb les seves emocions i intensos records. Però Wanderer no pot vèncer una cosa: la Melanie es nega a desaparèixer. La Melanie lluita per controlar la seva ment ensenyant-li imatges de l’home al que estima, en Jared, un humà que viu amagat. Al final, Wanderer acabarà desitjant a l’home que mai ha vist i es convertirà en l’aliada de la Melanie.

Una bala en la cabeza

Director: Walter Hill Repartiment: Sylvester Stallone, Jason Momoa, Christian Slater, Sung Kang Guió: Walter Hill Any: 2012 País: EUA Duració: 92 min Gènere: Acció

El Jimmy (Stallone), un implacable assassí a sou, entra en problemes quan, buscant venjar la mort del seu company, s’interposa als plans d’una perillosa organització criminal. Quan la seva filla Lisa (Sara Shahi) és segrestada, el Jimmy es veu obligat a formar equip amb el Taylor Kwon (Sung Kang), un policia amb codis morals i ètics molt diferents als seus. Retorn a l’acció del mític director Walter Hill (LOS AMOS DE LA NOCHE, LÍMITE 48 HORAS).

Érase una vez en Anatolia

Director: Nuri Bilge Ceylan Repartiment:  Muhammet Uzner, Yilmaz Erdogan, Taner Birsel Guió: Ercan Kesal, Ebru Ceylan, Nuri Bilge Ceylan Any: 2011 País: Turquia Duració: 150 min Gènere: Drama

En el cor de les estepes de la Anatòlia, un assassí intenta guiar un grup de policies fins el lloc on va enterrar el cos de la seva víctima. Durant el transcurs del viatge sorgiran una sèrie de pistes que faran sortir la veritat a la llum. Excel·lent peli, guanyadora del Gran Premi del jurat de Cannes i que arriba amb dos anys de retràs.

Incompatibles

Director: David Charhon Repartiment:  Omar SyLaurent LafitteSabrina QuazaniLionel Abelanski  Guió:  David CharhonRemy FourJulien War Any: 2012 País: França Duració: 96 min Gènere: Comèdia

Quan la dona del primer ministre francés apareix morta, la investigació arriba a mans de Ousmane Diakhité (Omar Sy) i de François Monge (Laurent Lafitte), dos policíes radicalment oposats.

Por la cara

Director: Seth Gordon Repartiment: Jason Bateman, Melissa McCarthy, Amanda Peet, Jon Favreau  Guió: Craig Mazin Any: 2013 País: EUA Duració: 118 min Gènere: Comèdia

La Diana (Melissa McCarthy) ha aconseguit un crèdit il·limitat i ja s’ha convertit en la reina de les compres. L’únic problema és que ho ha fet utilitzant la identitat del Sandy Patterson (Jason Bateman), un comercial que viu a milers de kilòmetres d’ella i que al descobrir-ho, emprèn un viatge salvatge a la seva recerca.

Los Croods

Director: Kirk DeMicco, Chris Sanders Doblatge Original:  Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener Guió: Kirk DeMicco, Chris Sanders Any: 2013 País: EUA Duració: 98 min Gènere: Animació, Aventures, Familiar

LOSCROODS és una comèdia prehistòrica que segueix la primera família del món en el viatge de les seves vides, quan la cova en la que sempre han viscut acaba destruïda. Viatjant per paisatges espectaculars, els Croods descobriran un increïble món nou ple de criatures fantàstiques i la seva forma de veure la vida canviarà per sempre.

La cocinera del presidente

Director:  Christian Vincent Repartiment: Catherine FrotJean D’OrmessonHippolyte GirardotArthur Dupont  Guió: Christian VincentEtienne Comar Any: 2012 País: França Duració: 95 min Gènere: Comèdia

L’Hortense Laborie (Catherine Frot) acaba de ser nomenada chef particular del president de la República francesa. La seva arribada provoca la gelosia de tot el personal de cuina, però no tardarà en fer-se respectar.

Al Pereira vs the Alligator Ladies

Director: Jess Franco Repartiment: Antonio Mayans, Irene Verdú, Carmen Montes Paula Davis  Guió: Jess Franco Any: 2012 País: Espanya Duració: 78 min Gènere: Comèdia

Al Pereira, temps enrere un detectiu seductor i amoral, s’ha anat convertint cada cop més de dretes amb el pas dels anys. Fins a convertir-se en un defensor a capa i espasa de la moral i la cautela. En el seu camí però, es creuen les Alligator Ladies, unes germanes abanderades del desvergonyiment i el pecat, enviades pel seu pare, el Dr. Fu Manchú, per tornar-se a endur a Pareira al costat fosc.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s