[Actualització]Problemes per JANE GOT A GUN

Actualització 1: Després de la fuga de Lynne Ramsay, Jude Law, que feia només una setmana que s’havia incorporat en substitució de Michael Fassbender, ha abandonat també el rodatge de JANE GOT A GUN. Aparentment les dues marxes tenen relació, ja que segons apunta Deadline, Law ha decidit marxar perquè volia fer la pel·lícula amb la directora escocesa i no cap eventual recanvi.

Actualització 2: I el recanvi en qüestió ja s’ha anunciat: Gavin O’Connor. El director americà ha dirigit CUESTIÓN DE HONOR i la inèdita aquí WARRIOR amb Tom Hary i Joel Edgerton. Ja va anunciar el productor Scott Steindorf que el recanvi seria ràpid i no han trigat ni un dia en trobar substitut. Però com ja vam dir, això anirà per llarg ja que falta esclarir ben be els motius de tals abandonaments i si hi hauran litigis. Tot un culebrot.

O'Connor serà el nou director de JANE GOT A GUN

O’Connor serà el nou director de JANE GOT A GUN

Una notícia que ha agafat per sorpresa a tot Hollywood: La directora Lynne Ramsay no es presenta al primer dia de rodatge de JANE GOT A GUN i abandona el projecte. La cinta, un western protagonitzat per Natalie Portman, estava donant molt a parlar i generant molta expectació, fet pel qual aquesta irrevocable decisió de la directora ha xocat a més d’un. Recordem que Ramsay és la directora de TENEMOS QUE HABLAR DE KEVIN i portava temps preparant JANE GOT A GUN, basada en un guió de la famosa Black List.

Lynne Ramsay, directora que està donant molt a parlar.

Lynne Ramsay, directora que està donant molt a parlar.

No se saben els motius que han dut a Ramsay a abandonar el projecte i deixar plantat a un equip de 150 persones que estaven preparades per treballar el primer dia de rodatge. El productor Scott Steindorf ha confirmat la marxa de Ramsay i s’ha mostrat decebut i sorprès per la plantada de la directora, que ha qualificat de irresponsable, però a l’hora ha promès que buscaran un substitut i tiraran endavant la producció. Assegura que han invertit molts milions i tenen un guió, un equip i un càsting massa bo com per aturar-ho tot per la decisió de Ramsay. El tema és complicat a més, perquè un abandó així, sense motius aparents, pot portar cua i suposar alguns litigis. Per exemple Ramsay tenia firmada la famosa clàusula del “pay or play” tant típica de Hollywood. Aquesta clàusula garanteix que seràs pagat malgrat la pel·lícula s’acabi produint o no.

Una producció aparentment tant potent amb problemes des del primer dia.

Una producció aparentment tant potent amb problemes des del primer dia.

JANE GOT A GUN va ser notícia fa un setmana pel canvi d’un dels seus protagonistes: Michael Fassbender abandonava el projecte i era substituït per Jude Law. En principi era una qüestió d’agendes, però la sortida de Ramsay  fa pensar que potser hi ha quelcom més darrere de tot plegat. A part de Jude Law i Natalie Portman com a protagonistes, la cinta també compta amb Joel Edgerton i Rodrigo Santoro. La trama d’aquest western en porta a Jane, la protagonista, havent de recórrer a un antic amant per ajudar-la salvar al seu marit  i la seva granja d’una banda criminal que el vol matar. Estarem atents a qui substitueix Lynne Ramsay i a si s’aclareix una mica més tota la situació i els vertaders motius per la seva “escapada”. La cinta està prevista pel 2014 i els productors hauran de ser ràpids per tirar endavant un rodatge que tot just acabava de començar.

Anuncis

One response to “[Actualització]Problemes per JANE GOT A GUN

  1. Retroenllaç: Bradley Cooper protagonitzarà AMERICAN SNIPER, la nova de Spielberg | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s