Estrenes 15 de març

Anna Karenina

Director: Joe Wright Repartiment: Keira KnightleyJude LawAaron JohnsonKelly MacDonaldMatthew MacfadyenOlivia WilliamsEmily Watson Guió: Tom Stoppard Any: 2013 País: França, Gran Bretanya Duració: 129 min Gènere: Drama

L’Anna Karenina (Keira Knightley) , una aristòcrata russa del segle XIX, està casada amb en Alexei Karenin (Jude Law), un vell estadista 20 anys més gran que ella. Oblonsky, el germà de la protagonista, li demana que li ajudi a fer les paus amb la seva esposa Dolly, que s’assabenta que li ha estat infidel. Durant el viatge de l’Anna, es troba amb el comte Wronsky, que acaba convertint-se en el seu amant.

Jack el caza gigantes

Director: Bryan Singer Repartiment: Ewan McGregor, Ian McShane, Nicholas Hoult, Stanley Tucci Guió: Mark Bomback, Darren Lemke, Christopher McQuarrie Any: 2013 País: EUA Duració: 114 min Gènere: Aventures, Fantasia

Quant un jove camperol anomenat Jack (Nicholas Hoult) obre sense voler la porta entre el nostre món i el dels gegants, aquests envairan la Terra disposats a recuperar el seu espai. El jove haurà de lluitar per defendre el seu poble i la seva estimada princesa Isabelle (Eleanor Tomlinson). Retorn de Bryan Singer des de VALKIRIA (2008)

Spring Breakers

Director: Harmony Korine Repartiment: James FrancoSelena GomezAshley BensonVanessa Anne HudgensRachel KorineHeather Morris Guió: Harmony Korine Any: 2013 País: EUA Duració: 92 min Gènere: Comèdia Dramàtica

Quatre estudiants atractives planegen reunir diners pel seu viatge de vacances de primavera atracant un restaurant. Però això és només el principi. Durant una nit de festa, les noies són arrestades. Amb ressaca i vestides només amb els seus bikinis, són alliberades per l’Alien (James Franco), un criminal local que les apadrina i se les emporta a les vacances més salvatges de les seves vides.

El chico del periódico (The Paperboy)

Director: Lee Daniels Repartiment: Matthew McConaughey, Zac Efron, John Cusack, Nicole Kidman Guió: Peter Dexter, Lee Daniels Any: 2012 País: EUA Duració: 107 min Gènere: Drama

Ward Jansen (Matthew McConaughey), reporter del Miami Times, torna al seu poble seguint la història d’un pres (John Cusack) condemnat a mort. Allí es retroba amb el seu germà Jack (Zac Efron) que se sent atret per la sensual Charlotte (Nicole Kidman) una dona enamorada del pres que transmet sexualitat per tots costats.

Amor y letras

Director: Josh Radnor Repartiment: Elizabeth OlsenZac EfronJosh RadnorAllison Janney,Elizabeth Reaser Any: 2012 País: EUA Duració: 97 min Gènere: Comèdia

Davant del seu futur incert, en Jesse Fisher (Radnor) torna a la seva antiga universitat pel sopar de jubilació del seu professor preferit. Es trobarà amb la Zibby (Olsen), una estudiant de 19 anys, que desperta en ell uns sentiments que creia haver oblidat. Els dos sentiran una poderosa atracció, però hauran de fer front als obstacles i, en especial, a la diferència d’edat entre ells.

Món Petit

Director: Marcel Barrena Repartiment: Albert Casals, Anna Socías Guió: Marcel Barrena, Adrià Cuatrecases, Victor Correal Any: 2012 País: Espanya Duració: 82 min Gènere: Documental

El somni de l’Albert és viatjar per tot el món a la seva manera: sense diner, sense companyia ni equipatge. Carregat de la seva imaginació, el seu coratge i la seva cadira de rodes. El documental mostra el seu repte més ambiciós: arribar al punt del planeta més allunyat de casa seva. És possible creuar el món en aquestes condicions? A través de la vida del nen, la seva història d’amor, educació i filosofia de vida serem testimonis de la seva aventura.

Días de pesca

Director: Carlos Sorín Repartiment:  Alejandro AwadaVictoria Almeida Guió: Carlos Sorín Any: 2012 País: Argentina Duració: 80 min Gènere: Drama

Decidit a iniciar una nova etapa a la seva vida, en Marco (Alejandro Awada), comerciant ex-alcohòlic, viatja fins a Puerto Deseado amb la intenció de pescar, fer turisme i visitar a l’Ana (Victoria Almeida), la seva filla, a la qual no veu des de fa molt.

The art of flight

Director: Curt Morgan Repartiment: Travis Rice, Mark Landvik  Any: 2011 País: EUA Duració: 80 min Gènere: Documental

Documental d’acció i en 3D que mostra de primera mà l’experiència de l’aviació més extrema. Aventures trepidants i accions malabaristes dels millors pilots extrems del món.

A puerta fría

Director: Xavi Puebla Repartiment:  Nick NolteMaría ValverdeAntonio DechentAlex O’DoghertyJosé Ángel Egido  Any: 2012 País: Espanya Duració: 80 min Gènere: Drama

En Salva (Antonio Dechent), un comercial d’electrodomèstics, ha de vendre 500 unitats en tres díes a la fira del sector si no vol perdre el seu treball. L’ajudarà una ambiciosa hostesa (María Valverde) per intentar aconseguir l’atenció del poderós executiu Mr. Battleworth (Nick Nolte).

El hombre tranquilo 

Director: John Ford Repartiment: John Wayne, Maureen O’Hara, Victor McLaglen Any: 1952 País: EUA Duració: 129 min Gènere: Comèdia, Drama.

Els cinemes Verdi reestrenen una còpia restaurada d’aquest clàssic de John Ford de 1952 on John Wayne és un boxejador americà retirat que torna al poble irlandès on va néixer i on s’enamora de la Mary Kate, una jove del poble causant tota una repercussió en la vida del petit poble.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s