Tràiler de Kick-Ass 2

L’esperada segona part de l’èxit de 2010 KICK-ASS ja té un primer tràiler i és red band!! (sense censura!).

Kick-Ass-2-kick-ass-hit-girl-suit-up

Tornen Kick-Ass i Hit-Girl més compenetrats que mai.

Els herois terrenals de Mark Millar tornen a la pantalla gran amb Kick-Ass i Hit-Girl (quin gran personatge) liderant un grup d’emmascarats inspirats per les accions de Kick-Ass, que haurà de lluitar d’entre altres amb un rebatejat The Mother Fucker (Christopher Mintz-Plasse) fill del dolent de la primera part i anteriorment conegut com a Red Mist. Entre els nous herois que s’uniran a Kick-Ass destaca el Coronel Stars and Stripes, un Jim Carrey que esperem reculli bé el testimoni de Nicolas Cage. Repeteixen com no, Aaron Taylor-Johnson, Chloe Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Lyndsy Fonseca i Clark Duke i s’uneixen a part del mencionat Jim Carrey, John Leguizamo i Donald Faison.

Kick-Ass-2-Carrey-as-Captain

Jim Carrey és el Coronel Stars and Stripes.

El tràiler és espectacular i ja ens donen ganes de veure la cinta i tornar a gaudir de l’acció i l’humor extrem del còmic de Mark Millar. Això si, si alguna cosa negativa hem de destacar és la no presència del director de KICK-ASS, el gran Matthew Vaughn. El substitueix Jeff Wadlow director de CRY WOLF i ROMPIENDO LAS REGLAS. Esperem que surti airós perquè la seva filmografia no està a l’alçada de Vaughn. És curiós lo de Vaughn, que ja ha abandonat aquesta seqüela i la de X-MEN:PRIMERA GENERACIÓN. Veurem quina serà la seva pròxima genialitat. KICK-ASS 2 s’estrena als EUA e 16 d’agost però aquí encara no té data d’estrena.

A continuació us deixem amb el primer pòster:

Kick-Ass-2-poster-moretz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s