La pel·lícula de VERONICA MARS es rodarà gràcies al crowdfunding

En escasses 12 hores s’han aconseguit recaptar els 2 milions de dòlars necessaris per donar llum verda al rodatge de la pel·lícula basada en la sèrie VERONICA MARS. A través de kickstarter, pàgina que gestiona el finançament de tot tipus de projectes creatius per mitjà del crowdfunding, els seguidors de la sèrie poden aportar quantitats d’entre 1 dòlar i 10.000 i ajudar a la producció del llargmetratge. Darrere aquesta iniciativa es troba Rob Thomas, creador de la sèrie, qui ja compta amb el suport de Warner Bros.

Des del final de la sèrie fa sis anys, molts rumors apuntaven a la voluntat del creador de portar-la a la pantalla gran.

Des del final de la sèrie fa sis anys, molts rumors apuntaven a la voluntat del creador de portar-la a la pantalla gran.

Després de tres temporades en antena, la sèrie va ser cancel·lada l’any 2007 deixant un gran buit en tots els seguidors aficionats a les intrigues i l’humor de Veronica Mars, una noia jove que compaginava els estudis amb el treball a temps parcial com a detectiu privada en el despatx del seu pare. Kristen Bell, qui interpretava la protagonista, ja ha confirmat la seva participació al llargmetratge i, de fet, apareix al vídeo que serveix per presentar el projecte a la pàgina web, juntament amb altres actors de la sèrie en la pell dels seus personatges, com Enrico Colantoni i Ryan Hansen. En principi, la pel·lícula es rodarà aquest estiu i l’estrena serà a principis de 2014.

L’enorme i ràpid èxit de la campanya és una mostra més de la importància d’aquest tipus de propostes per aconseguir desenvolupar projectes que interessen el públic i que, sense la seva aportació, no podrien realitzar-se. De fet, la pel·lícula guanyadora de l’Oscar a Millor curt documental d’aquest mateix any, INOCENTE, va aconseguir recaptar els 50.000 dòlars per a la seva realització també a kickstarter. A Espanya, mitjançant pàgines com verkami, s’ha aconseguit també el finançament de tot tipus de pel·lícules i projectes audiovisuals.

Kristen Bell ha sigut nominada a diferents premis televisius per la seva interpretació a la sèrie.

Kristen Bell ha participat activament en la campanya de recaptació de fons, confirmant la seva participació al llargmetratge.

Pel que fa a Veronica Mars, gràcies a l’aportació de 45.000 patrocinadors -entre ells, un que ha donat 10.000 dòlars i tendrà un petit paper a la pel·lícula- ja s’han aconseguit dos milions i mig de dòlars. S’ha de tenir en compte que, d’aquesta quantitat, la pàgina web es queda un percentatge en concepte de despeses i taxes i una altra part es destina als obsequis que s’ofereixen a les persones que col·laboren: per 35 euros s’obté una còpia digital de la pel·lícula i per 50 una en dvd. Si voleu fer la vostra aportació -que, com diuen al vídeo, “servirà per a poder rodar a localitzacions més cares, com l’espai”- només heu d’entrar aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s