Ja es coneix al director de JURASSIC PARK 4

Serà Colin Trevorrow, un director bastant desconegut per aquí que en el darrer any ha guanyat certa fama amb la seva comèdia indie de ciència ficció SAFETY NOT GUARANTEED. Aquesta cinta ha funcionat molt bé en certs festivals i ha agradat a la gent important de Hollywood que va començar a tenir en compte el nom de Trevorrow.

starwars-644x341

Colin Trevorrow serà l’afortunat de tornar al món dels dinosaures

I sembla que aparentment els motius que han dut als productors Frank Marshall, Patrick Crowley i Steven Spielberg a escollir Trevorrow tenen més a veure amb la suposada passió que té el director cap a la trilogia de dinosaures que no pas pel seu currículum. Aquesta passió i entusiasme, diuen és el que més ha influït en l’elecció per la sensació que ell podria respectar i “preservar” els personatges originals (dinosaures de fa milers d’anys?) La notícia la llença Deadline en primícia i s’ha d’esperar que s’anunciï oficialment en breus.

Jurassic-Park

Tornarem a tenir escenes tan mítiques com aquesta?

Recordem que JURASSIC PARK 4 ja té data d’estrena, el 13 de juny de 2014  i que la producció estava avançant ràpid fins ara però sense cap director escollit. Sembla doncs que Colin Trevorrow serà el líder d’aquest nou projecte de la saga juràssica que està escrit per Rick Jaffa i Amanda Silver, autors de EL ORIGEN DEL PLANETA DE LOS SIMIOS. JURASSIC PARK 4 es començarà a rodar aquest estiu a Louisiana i ben aviat suposem que coneixerem el seu repartiment.

 PD: Colin Trevorrow ja va sonar en el seu dia per STAR WARS, tela…

Anuncis

One response to “Ja es coneix al director de JURASSIC PARK 4

  1. Retroenllaç: Jurassic Park 4 postposada | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s