Tràiler de LAS BRUJAS DE ZUGARRAMURDI

Ja tenim el tràiler de LAS BRUJAS DE ZUGARRAMURDI, l’esperada nova pel·lícula d’Álex de la Iglesia. En aquest primer avanç ens trobem amb escenes carregades d’acció, moments per a l’humor i un ampli conjunt de personatges estrafalaris, ja característics de la majoria de cintes del director.

Els protagonistes de la història són José -Hugo Silva- i Antonio -Mario Casas-, dos joves que per fugir dels seus problemes econòmics atraquen un local de venda d’or al centre de Madrid. Per escapar han d’agafar un taxi i acaben embolicant el conductor en el robatori de 25.000 anells maleïts. De camí cap a França passen pels boscos de Navarra i, en zona de llegendes i akelarres, arriben a Zugarramurdi, on es troben amb tres bruixes -Carmen Maura, Terele Pávez i Carolina Bang- que faran tot el possible per quedar-se amb l’or.

A més de recuperar alguns actors habituals en la seva filmografia -com la seva parella, Carolina Bang, Carmen Maura i Carlos Areces-, de la Iglesia torna a signar el guió en col·laboració amb Jorge Guerricaechevarría, coguionista d’algunes de les pel·lícules més destacades del director.

Una de les provocatives imatges de la dotzena pel·lícula d'Álex de la Iglesia.

Una de les imatges provocatives de la dotzena pel·lícula d’Álex de la Iglesia.

Álex de la Iglesia ha definit LAS BRUJAS DE ZUGARRAMURDI com una mescla entre LOS GOONIES i LA MATANZA DE TEXAS. D’aquesta suggerent combinació en surt una màquina feta per divertir i entretenir amb elements desmadrats i absurds, tal i com ha explicat.

Després del fracàs de LA CHISPA DE LA VIDA, una pel·lícula que no va convèncer ni crítica ni espectadors, sembla que Álex de la Iglesia vol recuperar la fórmula de comèdia més terror d’algunes de les seves pel·lícules més exitoses, com són LA COMUNIDAD i EL DIA DE LA BESTIA. Haurem d’esperar fins el proper 27 de setembre per saber si el director de l’aclamada BALADA TRISTE DE TROMPETA torna a trobar-se amb el seu públic a les sales de cinema.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s