EL GRAN GATSBY inaugurarà el Festival de Canes

EL GRAN GATSBY és la pel·lícula seleccionada per inagurar el 66è Festival de Canes el proper 15 de maig. Serà la segona vegada que una obra de Baz Luhrmann obre el festival, després de l’exitosa MOULIN ROUGE l’any 2001.

En un comunicat, els organitzadors han detallat que EL GRAN GATSBY estarà inclosa a la selecció oficial fora de competició i que aquesta serà la segona cinta en tres dimensions que enceta el festival, com ja ho va fer UP fa tres anys. El director de la pel·lícula també ha destacat que la ciutat de Canes està molt a prop de Saint Raphael, on el mateix Francis Scott Fitzgerald va escriure alguns dels passatges més emotius de la novel·la.

L'esperada nova pel·lícula del director de ROMEO + JULIETA arribarà a les sales el proper mes.

L’esperada nova pel·lícula del director de ROMEO + JULIETA arribarà a les sales el proper mes.

La pel·lícula se centra en la figura de Jay Gatsby -interpretat per Leonardo DiCaprio-, un dels homes més poderosos del Nova York dels anys 20, a qui Nick Carraway -Tobey Maguire- s’apropa per esbrinar-ne els secrets i les ombres. Completen el repartiment Carey Mulligan, Joel Edgerton i Amitabh Bachchan. Podeu gaudir del tràiler aquí.

Leonardo DiCaprio i Tobey Maguire agafen el relleu de Robert Redford i Sam Waterston.

Leonardo DiCaprio i Tobey Maguire agafen el relleu de Robert Redford i Sam Waterston.

Aquesta particular adaptació de l’obra d’Scott Fitzgerald havia de ser estrenada el passat Nadal, però Warner va decidir posposar-ho sense donar cap explicació. Finalment arribarà a les sales espanyoles el proper 17 de maig, una setmana després de l’estrena a Estats Units.

El Festival de Canes se celebrarà entre els dies 15 i 26 de maig i Steven Spielberg serà el president del jurat, tal i com us avançàvem fa uns dies.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s