Primer tràiler de R3sacón

Ja ha arribat el primer tràiler de la tercera part de la franquícia més “ressacosa”: THE HANGOVER PART III que aquí es titularà R3SACÓN. El wolfpack (la manada) està de tornada i aquest cop repeteixen a Las Vegas, la ciutat del pecat. Un tràiler que a l’inici i al final ja ens porta una mostra de l’humor de Zach Galifianakis, acompanyat tot d’un muntatge que destapa poc però que ja destil·la la bogeria i destrucció que espera al trio protagonista.

De la història se sap poc, tan sols que trenca amb l’esquema ressaca/pèrdua de memòria i no tenim ni casament ni comiat de solter. Repeteixen Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Ken Jeong, Heather Graham, Jeffrey Tambor, Mike Tyson i s’uneixen Melissa McCarthy i John Goodman. Dirigeix com no, Todd Phillips. La cinta s’estrena d’aquí poc, el 31 de maig.

Us deixem també amb el primer pòster paròdia de Harry Potter amb Galifianakis i el gran Ken Jeong enfrontats èpicament amb Las Vegas destruïda de fons. L’èpic final s’apropa…

hangover-iii-poster

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s