Interstellar de Christopher Nolan ja té data d’estrena

Farà un mes us donàvem una notícia que a alguns de nosaltres ens té tan emocionats com intrigats, el possible nou projecte de Christopher Nolan després de tancar la seva trilogia de Batman amb EL CABALLERO OSCURO: LA LEYENDA RENACE. Es tracta d’ INTERSTELLAR, film que originalment havia estat associat a Steven Spielberg però que finalment dirigirà Nolan, amb guió del seu germà i col·laborador habitual, Jonathan Nolan.

Els germans Nolan, Christopher i Jonathan

Doncs bé, sembla ser que finalment ens deixem de rumors i INTERSTELLAR és definitivament el proper film del director. I no només això, sinó que també té data d’estrena als EUA: el 7 de novembre del 2014. El film serà distribuït per dos estudis que fins ara sempre s’han fet la competència entre ells però ara uneixen forces: la Paramount i Warner Bros. La Paramount s’encarregarà de la distribució a nivell local, mentre que la Warner la distribuirà internacionalment. En Brad Grey, el cap de la Paramount, afirma que “ser socis amb Warner Bros per estrenar aquesta idea original és la manera perfecta de començar les vacances d’Acció de gràcies per les audiències de tot el món”. En Jeff Robinov, president de la Warner, també ha declarat que “estan molt emocionats d’associar-se amb la Paramount i que tenen moltes ganes de treballar amb els Nolans.”

Esperem que de la mà dels germans Nolans i aquests dos gegants estudis ens arribi un espectacle memorable. De moment, preneu nota a les vostres agendes de la data d’estrena!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s