El cinema Boliche torna a obrir i amb subtítols en català!

Si ja ens sembla una bona notícia que torni a funcionar un dels cinemes més mítics de Barcelona, encara ho és més si ve acompanyada d’un fet tan pioner com positiu: oferir cintes subtitulades en català.

Tres anys després d’haver tancat per problemes econòmics, el cinema Boliche obrirà les portes amb la novetat que s’hi podran veure pel·lícules en versió original subtitulades en català, tant d’autor com comercials.

El cinema Boliche es troba al carrer Diagonal 508, entre els carrers Balmes i Tuset.

El cinema Boliche es troba al carrer Diagonal 508, entre els carrers Balmes i Tuset.

Rafael Dalmau, empresari dels cinemes Maldà i un dels impulsors d’aquesta reobertura, ha explicat que s’oferiran títols de grans productores com Disney, Columbia i Fox. En aquestes mateixes declaracions de Dalmau a RAC1, ha afirmat que ja compten amb una empresa que realitzarà la sincronització de subtítols de manera gratuïta i que la Plataforma per la Llengua serà l’encarregada de fer les traduccions.

Un altre dels aspectes que cal destacar és que es faran sessions matutines obertes a escoles i centres de gent gran amb l’objectiu de promoure la cultura cinematogràfica. Si tot va bé, el dia de Sant Jordi serà dia d’estrena al cinema Boliche.

PD: Aquest és només un nou capítol a la història d’aquest local, que abans de cinema va ser una coneguda pista de bitlles!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s