Iñarritu perfila el càsting de la seva comèdia

Sí, Iñarritu prepara una comèdia. Tal com sona. Res de drames densos, i crec que un canvi de registre s’agrairà tant per a ell com pels espectadors. A més, té molt bona pinta. Es tracta de BIRDMAN una història original i un repartiment espectacular.

Keaton i Norton, protagonistes de BIRDMAN

Keaton i Norton, protagonistes de BIRDMAN

Michael Keaton, Edward Norton, Zach Galifianakis, Emma Stone i Noami Watts formen el repartiment d’aquesta comèdia negra que ens explica la història d’un antic actor (Keaton) que temps enrere es va fer famós interpretant a un icònic superheroi, muntant una obra a Broadway basada en una història de Raymond Carver en un intent de reclamar la seva glòria passada. No obstant, l’egocèntric i pompós protagonista de l’obra (Norton) amenaça en posar en perill l’espectacle.

Stone, Galifianakis i Watts completen la cinta d'Iñarritu

Stone, Galifianakis i Watts completen la cinta d’Iñarritu

Realment l’argument és molt atractiu i tot un encert en el càsting principal:  Un actoràs com Keaton de protagonista, el mític Batman de la nostra infància, està clavat a priori en aquest paper. Si a sobre li sumem a Norton, que sempre ha funcionat en clau de comèdia i que té certa fama d’actor complicat, tot sembla rodó.  A més, amb l’humor que desprèn Zach Galifianakis i el talent d’Emma Stone i Naomi Watts la suma és espectacular. Inclús Raymond Carver és un gran plantejament per fer una obra de teatre amb les pretensions del protagonista. Veurem com se’n surt Iñarritu en aquest gir a la seva carrera i si BIRDMAN esdevé una de les pròximes comèdies negres de referència.

Anuncis

One response to “Iñarritu perfila el càsting de la seva comèdia

  1. Retroenllaç: Emma Stone protagonitzarà la propera pel·lícula de Woody Allen | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s