Estrenes 8 de març

Los amantes pasajeros

Director: Pedro Almodóvar Repartiment: Javier Cámara, Carlos Areces, Raúl Arévalo, Lola Dueñas, Cecilia Roth, Antonio de la Torre, Miguel Ángel Silvestre, Hugo Silva, Penélope Cruz, Antonio Banderas, Paz Vega, Carmen Machi Guió: Pedro Almodóvar Any: 2013 País: Espanya Duració: 90 min Gènere: Comèdia

Arriba el nou film de Pedro Almodóvar. LOS AMANTES PASAJEROS ens trasllada a bord d’un avió rumb a Mèxic on un grup de passatgers viatja plàcidament. Però un problema durant el vol provocarà que tots ells sentin que la seva mort s’acosta i començaran a treure aspectes íntims de les seves vides en un esp`cie de catàrsis generalizada on correran confessions de tot tipus.

Los-amantes-pasajeros_cartel_peli

Oz, un mundo de fantasía

Director: Sam Raimi Repartiment: James Franco, Mila Kunis, Rache Weisz, Michelle Williams Guió: Mitchell Kapner, David Lindsey-Abaire Any: 2013 País: EUA Duració: 130 min Gènere: Aventura, fantasia

L’Oscar Diggs (James Franco), un mag de circ de dubtosa reputació, és llençat des de Kansas al lluent País d’Oz. Convençut de que li ha tocat el premi gros i que la fama i la fortuna estan al seu abast, les coses canvien quan coneix a tres bruixes: La Theodora (Mila Kunis), l’Evanora (Rachel Weisz) i la Glinda (Michelle Williams) que no estan res convençudes que l’Oscar sigui el gran mag que tothom estava esperant.

Las flores de la guerra

Director: Zhang Yimou Repartiment: Christian BaleNi Ni Xinyi Zhang-ShuTianyuan Huang Guió: Heng Liu Any: 2011 País: Xina Duració: 144 min Gènere: Drama

Al 1937, la ciutat de Nanking és el principal front de guerra entre la Xina i el Japó. En John Miller (Chritian Bale) arriba a una església catòlica per preparar l’enterrament d’un sacerdot. El nord-americà intenta aprofitar-se de les necessitats de la guerra, però es veu convertit en l’únic adult entre un grup d’alumnes que viuen amagades en el convent. Poc després, un grup de prostitutes buscaran refugi en el mateix convent. Quan en John es trobi en la posició de protegir els dos grups de l’horror de l’exèrcit japonès, descobrirà el significat del sacrifici i l’honor.

 

Parker

Director: Taylor Hackford Repartiment: Jason Statham, Jennifer Lopez, Nick Nolte, Michael Chiklis Guió: John J. Mclaughlin Any: 2012 País: EUA Duració: 118 min Gènere: Acció, thriller

Un lladre amb un codi ètic únic a nivell professional és traït pel seu equip i donat per mort. Assumint una nova identitat i formant una aliança peculiar amb una dona infiltrada, tractarà de fer-se amb el botí de l’últim cop del seu anterior grup.

En la niebla

Director: Sergei Loznitsa Repartiment: Vladimir Svirskiy, Vladislav Abashin, Sergei Kolesov, Nikita Peremotovs Guió: Sergei Loznitsa Any: 2012 País: Alemanya, Holanda, Bielorússia, Rúsia i Letónia Duració: 127 min Gènere: Drama

Frontera occidental de la Unió Soviètica, 1942. La regió està sota l’ocupació nazi. Un home és acusat injustament de ser un col·laboracionista i desesperat per salvar la dignitat, s’enfrontarà a una decisió moral impossible

Dando la nota

Director: Jason Moore Repartiment: Anna KendrickSkylar AstinRebel WilsonAdam DeVine Guió: Kay Cannon Any: 2012 País: EUA Duració: 112 min Gènere: Comèdia musical

La Beca (Anna Kendrick) vol ser DJ i productora musical. No obstant això, el seu somni es veu aturat quan el seu pare l’obliga a matricular-se a la universitat i a apuntar-se a un grup d’estudiants. D’entre tots, escull un que mai hauria imaginat: un conjunt de cant a capella, format per noies cruels, noies bones i noies rares.

De jueves a domingo

Director: Dominga Sotomayor Repartiment: Santi Ahumada, Emiliano Freifeld, Paola Giannini, Francisco Pérez-Bannen  Guió: Dominga Sotomayor Any: 2012 País: Xile Duració: 96 min Gènere: Drama. Road Movie

Tot comença un dijous quan Lucía (10) i Manuel (7) viatgen amb els seus pares cap al nord de Xile, durant un cap de setmana llarg. DE JUEVES A DOMINGO mostra la visió distant i fragmentada dels nens en el que pot ser l’últim viatge familiar.

Friends: Aventura en la isla de los mosntruos

Director: Takashi Yamazaki  Guió: Takashi YamazakiAny: 2013 País: Japó Duració: 87 min Gènere: Animació

Mar endins, existeix una misteriosa illa que alberga una família de monstres. Està totalment prohibit apropar-se a ella. Però un dia, un nen, Champiñon, es perd i acaba trobant-se cara a cara amb les criatures que hi viuen. L’arribada del nen fa créixer el pànic a l’illa perquè en realitat, son els monstres els que tenen por dels humans. Allí el cuidarà el Gruñón i tot i que xoquen constantment, acaben formant una amistat inseparable. Aconseguirà la seva amistat imposar-se al tabú que diu que mostres i humans no poden ser amics?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s