Enrique Urbizu dirigirà una peli de narcos a Hollywood

Per fi. Enrique Urbizu, un dels directors espanyols que més admirem, farà el salt cap a Hollywood. Després de la magnífica NO HABRÁ PAZ PARA LOS MALVADOS, el director portarà a la gran pantalla PLATA O PLOMO (SILVER OR LEAD) un film produït per Relativity Media on es narra la lluita entre el general Hugo Martínez Poveda i el cèlebre narco-traficant Pablo Escobar. Aquest film, ambientat a la Colòmbia dels anys 80 i 90 sembla, a priori, un projecte perfecte per a Enrique Urbizu que ja té a les seves mans el guió escrit per Michael Cane (guionista de LA PRESA i THE BEAR) i Piers Ashworth. Segons un dels productors, l’estructura del guió recorda a LOS INTOCABLES DE ELIOT NESS. Què més es pot demanar?

José Coronado i Enrique Urbizu, guanyadors del Goya per NO HABRÁ PAZ PARA LOS MALVADOS

No és nou l’interès de Hollywood per portar la vida de Pablo Escobar a la gran pantalla. Oliver Stone i recentment Joe Carnaham (director de EL EQUIPO A i INFIERNO BLANCO) han intentat, sense èxit, tirar endavant projectes sobre el terrorista colombià.

Recentment també s’ha estrenat a Colòmbia una popular (i polèmica) sèrie televisiva titulada PABLO ESCOBAR, EL PATRÓN DEL MAL en que es relata com Escobar arriba a convertir-se en el gran capo del càrtel de Medellín fins el dia del seu assassinat a mans de l’exèrcit governamental. Fa unes setmanes la plataforma Netflix, en col·laboració amb Gaumont, també va anunciar un projecte titulat NARCOS. Aquesta sèrie, ideada i dirigida per José Padilha (TROPA DE ÉLITE) té prevista la seva estrena el 2014.

Pablo Escobar

Si voleu saber més coses sobre la figura d’aquest personatge us recomano LOS PECADOS DE MI PADRE, un documental televisiu en que el fill del mateix Escobar parla en primera persona sobre la violéncia i els crims excercits pel seu pare.

Seguirem molt atents a les novetats de PLATA O PLOMO, el debut hollywodiense d’aquest fantàstic director!

PD: el títol surt de la famosa frase amb la que Escobar amenaçava a tot aquell que s’interposés en el seu camí. O pagava o moria.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s