Nou tràiler d’Iron Man 3

Espectacular!

Ja havíem vist prou imatges d’IRON MAN 3 com per esperar-la amb ganes però després d’un decebedor espot de la Super Bowl, teniem ganes de més i millor. I així ha estat. Un muntatge espectacular que ens mostra imatges mai vistes i ens anticipa una història grandiloqüent i èpica. Tenim molt més del Mandarín (Ben Kingsley) així com també una mostra l’arsenal d’armadures noves del superheroi (Hulkbuster inclòs!). Molta acció i destrucció i un Tony Stark en hores baixes que veu com l’amenaça mundial d’un terrorista com el Mandarín pot acabar amb ell. Com diu en el tràiler: “No politics here, just good old fashion revenge” (res de política, tan sols venjança a l’antiga)

Iron-man-3-iron-army

L’excèrcit d’Iron Mans. Back up!

Recordem que dirigeix Shane Black (guionista d’ARMA LETAL i director de KISS KISS BANG BANG) i als habituals Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle i Jon Favreau se’ls uneix Ben Kingsley, Rebecca Hall, Guy Pearece, William Sadler i James Badge Dale. S’estrena (cosa estranya) abans que als EUA, el 26 d’abril

Gaudiu-lo perquè val molt la pena:

PD: El Mandarin: “Do you want an empty life, or a meaningful death”…

[Actualitzem] Us oferim també gràcies a la rapidesa de Marvel, el tràiler doblat al castellà:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s