Rumor: Nolan produiria Justice League i Christian Bale podria tornar

És tan sols un rumor i ens l’hem de prendre com  a tal però està agafant tant ressò ara mateix que val la pena informar. I és que s’especula a Hollywood que la Warner Bros. està convencent a Christopher Nolan perquè supervisi la producció de JUSTICE LEAGUE tal i com ha fet amb MAN OF STEEL. Per complementar-ho, també s’especula amb que Christian Bale pogués tornar a encarnar a Batman en la pel·lícula de l’equip de superherois de la DC. Si el rumor té pes és per qui ho anuncia: El Mayimbe. Ja us vam parlar d’aquest blogger en un post anterior. I és que aquest escriptor de Latino Review és famós per les seves connexions a certs estudis de Hollywood i particularment en produccions de superherois. Es podria dir que si hi ha una filtració a la Warner i la DC, aquesta li arriba a El Mayimbe. Va ser el primer en el seu dia en anunciar a Brandon Routh (us enrecordeu d’ell?) per a SUPERMAN RETURNS i també a Heath Ledger com al Joker entre d’altres primícies relacionades amb la DC.

character_bio_576_justiceleague

Veurem algun dia a la pantalla gran a l’equip de la DC de la mà de Nolan i Snyder?

La veritat és que JUSTICE LEAGUE està donant molt de si. Durant anys ha estat una espècie de projecte maleït amb diversos intents de producció (l’últim fa uns anys per George Miller) però sense cap rumb aparent. DC i Warner Bros fa anys que intenten construir un llegat cinematogràfic similar als seus rivals de la Marvel però les coses no els hi han anat molt bé. Excepte la trilogia de Batman de Nolan, SUPERMAN RETURNS I GREEN LANTERN van decebre i tot i ser rendibles econòmicament, no van satisfer a ningú. A la Warner li ha faltat la planificació i determinació que ha tingut la Marvel, la veritat, i han demostrat tenir una estratègia erràtica pel seu equip de superherois. Com que sembla que el tenir un guru que lideri el procés ha funcionat a la Marvel amb gent com Kevin Feige i Joss Whedon, la Warner vol confiar en l’únic que ha triomfat amb un dels seus superherois: Christopher Nolan. Recentment, la Fox va fer un moviment semblant amb Mark Millar supervisant les noves entregues dels seus superherois.

snyder-nolan-bale-cavill

Nolan, Bale, Snyder i Cavill. Valors segurs per la DC i Warner Bros.

Però aquest rumor no deixa de ser una prova de la volàtil i fràgil estratègia de la Warner amb JUSTICE LEAGUE. I és que sembla que va i ve. Fa uns mesos anunciava data d’estrena però el guió de Will Beall (GANGSTER SQUAD) era suposadament tant dolent que va causar rebuig i la Warner va decidir replantejar de nou el projecte i esperar a veure com funcionava MAN OF STEEL, de Zack Snyder. Precisament aquest rumor agafa consistència en el fet que després de les reaccions positives al primer visionat de  la cinta de Snyder en certs cercles, la Warner sembla que vol tornar a confiar en el duo Nolan/Snyder per JUSTICE LEAGUE. S’especula doncs que a més de Nolan, Snyder també seria productor amb l’opció inclosa de dirigir.

Amb aquest rumor també s’activa l’especulació amb la participació de Christian Bale. I és que l’actor ÉS Batman i pot ser molt difícil vendre al públic un nou rostre. Bale tot i assegurar que ja estava satisfet amb les seves tres participacions, no descartava tornar al personatge sempre i quan Christopher Nolan hi estigués implicat d’alguna manera. Hauriem de veure tot així com encaixa el final de EL CABALLERO OSCURO: LA LEYENDA RENACE amb aquest rumor i el possible nou guió supervisat per Nolan. També s’apunta que el Superman de MAN OF STEEL, Henry Cavill estaria present a JUSTICE LEAGUE, com no. D’aquí doncs, els rumors.

Veurem com es desenvolupa tot plegat. El cert és que tot el que té a veure amb JUSTICE LEAGUE és interesantíssim, sobretot si el comparem amb Marvel i la seves fases relacionades amb LOS VENGADORES. Realment, la Warner ha demostrat al llarg dels anys tenir poc planificació i anar a la deriva i dependent de l’èxit de Nolan i aquest rumor només ratifica aquesta sensació. De totes maneres, si hi ha algun nom a qui confiar-li aquest projecte per tal de fer-ho viable és sens dubte Nolan. És possible a més que el director vegi aquesta oferta com una garantia per assegurar-se fer les seves pròpies cintes a la Warner amb el gran pressupost que requereixen a canvi de supervisar JUSTICE LEAGUE. El més probable de totes formes és que la Warner es decideixi amb JUSTICE LEAGUE un cop pugui valorar l’èxit de MAN OF STEEL.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s