Harrison Ford s'incorpora a Anchorman 2

O el que és el mateix, Harrison Ford s’incorpora a la seqüela de EL REPORTERO (no confondre amb la peli d’Antonioni amb Jack Nicholson), comèdia de Will Ferrell que ja ha sigut elevada a la categoria de pel·lícula de culte. Més a Estats Units que aquí, on va passar com moltes comèdies, sense pena ni gloria. I és una pena perquè sens dubte és una de les millor comèdies absurdes americanes dels últims anys. En ella Will Ferrell era Ron Burgundy un excèntric i masclista presentador de notícies del San Diego dels 70 que ha de veure com l’harmonia del seu equip (entre ells Steve Carrell i Paul Rudd) es veu truncada per l’arribada d’una co-presentadora (Crhistina Applegate). La pel·lícula té moments divertidíssim i frases ja mítiques que han passat a formar part del imaginari col·lectiu americà actual. Si la podeu veure, us la recomanem molt (això si, en versió original). Aquesta, SUPERSALIDOS i VIRGEN A LOS 40 son sens dubte les millors comèdies produïdes per Judd Apatow.

El peculiar equip de periodistes del Canal 4 de San Diego.

El peculiar equip de periodistes del Canal 4 de San Diego.

Doncs bé, després d’anys de rumors i peticions dels fans, Will Ferrell va tirar endavant la seqüela d’ANCHORMAN, titulada ANCHORMAN: THE LEGEND CONTINUES on s’especula que Ron Burgundy traslladarà al seu equip a Nova York en plena efervescència dels canals d’informació de 24h. El guió el firma el mateix Ferrell amb Adam McCay que és també el director de la primera part i d’aquesta a més de  LOS OTROS DOS i HERMANOS POR PELOTAS (alguns títols de comèdies traduïts fan mal d’escriure) Fins ara estaven confirmats els actors originals com Ferrell, Carrell, Applegate, Rudd i David Koechner però darrerament s’han anat confirmant algunes noves incorporacions destacables.

Primer van ser James Marsden (X-MEN), Kristen Wiig (LA BODA DE MI MEJOR AMIGA), Luke Wilson (AQUELLAS JUERGAS UNIVERSITARIAS) i darrerament John C. Reilly (MAGNOLIA). Però avui ha sonat la bomba i és que ni més ni menys que Harrison Ford s’uneix al repartiment interpretant a un “presentador de llegenda” a l’estil de Tom Brokaw o Dan Rather. Tot i ser una comèdia absurda, una de les virtuts d’EL REPORTERO i esperem que també de la segona part, era saber parodiar/transmetre una època ja perduda del periodisme americà més carismàtic. Si la primera tocava el món de les estacions locals ara toca el de les cadenes de cable informatives.

morning-glory-mg-06732r_rgb_wide-e677028097165dd95279b02008134119cb29d854-s6-c10-550x309

Ford ja ha interpretat a un presentador de televisió.

Realment Harrison Ford continua estan en boca de tots i treballant moltíssim. Deixant a banda els rumors de STAR WARS o INDIANA JONES el cert és que està acumulant projectes interessants com 42, sobre el primer jugador negre de beisbol o ENDER’S GAME que es preveu com una de les noves franquícies per joves de Hollywood. Recordem també que fa un parell d’anys Ford va estrenar una cinta on ja feia de presentador de televisió, MORNING GLORY, així que el paper li pot resultar familiar.

PD: Us deixem el videoclip d’”Afternoon Delight” interpretada pels actors d’EL REPORTERO. Un gran cançó que és clau per la peli i una mostra del particular i divertit univers del film: “If you dont think this is the best song ever…..I will fight you”

Anuncis

One response to “Harrison Ford s'incorpora a Anchorman 2

  1. Retroenllaç: Torna la llegenda: Tràiler d’Anchorman 2 | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s