Gary Oldman s’incorpora a Dawn of the planet of the apes

Quin gran fitxatge per un repartiment que s’està perfilant de forma impressionant. L’actor britànic és l’última incorporació de la seqüela d’un dels blockbusters que millor sabor de boca van deixar el 2011, EL ORÍGEN DEL PLANETA DE LOS SIMIOS. Jo personalment no donava un duro per la cinta i vaig sortir del cinema molt satisfet. Un bon guió, efectes especials espectaculars i en definitiva un aire fresc per revitalitzar una franquícia de culte.

Oldman, GRAN, molt GRAN.

Oldman, GRAN, molt GRAN.

Oldman és la darrera i espectacular incorporació a un repartiment que fins ara havia sumat al jove Kodi Smit-McPhee (DÉJAME ENTRAR, LA CARRETERA) i al cada cop més conegut Jason Clarke (LA NOCHE MÁS OSCURA, ENEMIGOS PÚBLICOS). A més, també està confirmada la participació d’Andy Serkis que com sabeu, interpreta al simi intel·ligent Caesar. De James Franco de moment, no se sap res. El director en aquesta ocasió serà Matt Reeves (MONSTRUOSO) substituint a Rupert Wyatt.

Jason Clarke serà un dels pocs humans de la cinta.

Jason Clarke serà un dels pocs humans de la cinta.

Gary Oldman serà un dels humans protagonistes, líder d’una colònia. L’argument d’aquesta seqüela es situa 15 després d’EL ORÍGEN DEL PLANETA DE LOS SIMIOS, amb part de la humanitat aniquilada per un virus i els simis intel·ligents dominant el planeta. La cinta segueix per una banda a un petit grup de científics que formen la resistència als simis a San Francisco i per l’altre, a Caesar liderant i mantenint l’ordre dins la seva nova civilització.

El rodatge de DAWN OF THE PLANET OF THE APES començarà aquesta primavera i l’estrena està prevista per l’estiu del 2014.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s