Estrenes 1 de març

Hansel y Gretel: Cazadores de brujas 

Director: Tommy Wirkola Repartiment: Jeremy RennerGemma ArtertonFamke Janssen Guió: Tommy WirkolaDante Harper Any: 2013 País: EUA Duració: 98 min Gènere: Acció, Thriller

Després d’haver tastat el gust de la sang quan eren petits, en Hansel (Jeremy Renner) i la Gretel (Gemma Arterton) s’han convertit en justiciers, disposats a tot per tal de venjar-se. Però ara, sense que ells ho sàpiguen, en Hansel i la Gretel s’han convertit en una presa i han d’enfrontar-se a una cosa més sinistra que les bruixes: el seu passat.

Un asunto real

Director: Nicolaj Arcel Repartiment: Alicia Vikander, Mads Mikkelsen  Guió: Nicolaj Arcel Rasmus Heisterberg, Mikkel Boe Folsgaard Any: 2012 País: Dinamarca Duració: 131 min Gènere: Drama històric

La història vertadera d’un home normal que va conquerir el cor de la Reina i començar una revolució. Centrada en el triangle format per el cada cop més boig Cristian VII de Dinamarca, l’idealista i il·lustrat Johann Friedich Struense i la jove però decidida reina Carolina Matilde. La pel·lícula relata l’apassionant vida d’uns valents idealistes que ho arrisquen tot per l’alliberació del poble, i sobretot l’emocionant i prohibit romanç que va canviar a tota una nació. La pel·lícula va representar a Dinamarca com a nominada a millor pel·lícula de parla no anglesa en els darrers Oscars.

Hermosas criaturas

Director: Richard LaGravenese Repartiment: Emma Thompson, Emmy Rossum, Jeremy Irons, Viola Davis, Thomas Mann Guió: Richard LaGravenese Any: 2013 País: EUA Duració: 124 min Gènere: Drama fantàstic

En Ethan Wate (Alden Ehrenreich) és un adolescent que somia amb fugir de la seva vida rutinària a la petita localitat de Gatlin, fins que coneix a la Lena Duchannes (Alice Englert). Ella és, literalment, la noia amb la qual ha estat somiant i qui li revelarà el món ocult sota l’aparenta vida tranquil·la de Gatlin. Un món secret on la màgia ho domina tot i res és el que sembla.

Abuelos al poder

Director: Andy Fickman Repartiment: Billy Crystal, Bette Midler, Marisa Tomei, Tom Everett Scott  Guió: Lisa Addario, Joe Syracuse Any: 2012 País: EUA Duració: 105 min Gènere: Comèdia

Artie Decker (Crystal) la seva dona Diane (Midler) es troben en un compromís quan accepten fer de cangurs dels seus tres nets quan els pares dels nens (Tomei i Everett Scott), uns pares ultra supervisors, surten de viatge per motius laborals. Però quan els problemes del segle XXI entren en col·lisió amb els mètodes de la vella escola de l’Artie i la Diane, consistents en estrictes normes, molt amor i jocs antiquats, el que acaba unint la família es aprendre a transigir i no el no voler cedir terreny.

Weekend

Director: Andrew Haigh Repartiment:  Tom CullenJonathan RaceChris NewLaura Freeman Guió: Andrew Haigh Any: 2011 País: Regne Unit Duració: 97 min Gènere: Drama romàntic

Un divendres per la nit, després de passar una estona amb els seus amics heterosexuals, Russel va cap a una discoteca sol i amb ganes de lligar. Just abans de tancar, es lliga a en Glen. Comença així un cap de setmana en bars i habitacions, emborratxant-se i drogant-se, explicant-se anècdotes i tenint sexe, que tindrà ressonància la resta de les seves vides.

Aquí y allá

Director: Antonio Méndez Esparza Repartiment:  Lorena Guadalupe, Pantaleón Vázquez, Teresa Ramírez Aguirre, Pedro de los Santos Guió: Antonio Méndez Esparza Any: 2012 País: Espanya, Mèxic, EUA Duració: 110 min Gènere: Drama

Aquí: En Pedro torna al seu poble a Guerrero, Mèxic, després d’una llarga temporada treballant als EUA. Té dues filles a les que no coneix. Ha estalviat una mica de diner i espera donar-li una vida millor a la seva família. Inclús somnia amb crear un grup de música, els Copa Kings. Allà: Tot i ser un any de collites profitós i que hi ha treball a una ciutat llunyana, els habitants del poble saben de la inseguretat de les seves vides i pensen sovint sobre los oportunitats que hi ha al nord de la frontera. Mentre treballa al camp, el Pedro coneix i apadrina a una adolescent que somnia amb anar-se’n als EUA.

El callejón

Director: Antonio Trashorras Repartiment:  Ana Celia de Armas, Diego Cadavid, Leonor Varela, Judith Diathake Guió: Antonio Trashorras Any: 2012 País: Espanya Duració: 75 min Gènere: Terror

Durant una nit d’hivern a una localitat de la costa, la Rosa es veu obligada a rentar la seva roba a una bugaderia d’autoservei situada en un fosc i desert carreró. Allà la jove patirà per sorpresa l’assetjament d’un assassí en sèrie. Aïllada i sense poder fugir de l’espai reduït, la Rosa es veurà ficada en el sàdic joc del gat i el ratolí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s