Tràiler internacional de Spring Breakers

SPRING BREAKERS es presenta com un dels esdeveniments de l’any. Després de la seva passada per Sitges, tots els espectadors van dir que el film havia estat tot un fenomen. Venint de la ment d’Harmony Korine, prolífic director de GUMMO i escriptor de films com KEN PARK i KIDS de Larry Clark., no ens estranya.  SPRING BREAKERS és només la quarta pel·lícula de Korine com a director des que en 1997 dirigís el seu primer film, GUMMO, però el director ha explotat el camp del curtmetratge i s’ha fet un renom per la seva visió poc convencional.

Amb aquest nou film ens situa en mig del món gamberro i esbojarrat de les vacances de primavera dels EUA, més conegudes com “Spring Break”, on joves de tot arreu es reuneixen per organitzar festes on l’alcohol, drogues i noies en bikini són els principals alicients. El film és la història de quatre adolescents (unes joves teen idols canviant de registre, Selena Gómez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson i Rachel Korine, dona del propi director) que es veuen obligades a atracar un restaurant per poder finançar les seves vacances. Són arrestades, però un narcotraficant (un James Franco que sembla tornar en plena forma) paga les seves fiances a canvi de què les noies els hi ajudi amb un treball poc legítim.

El tràiler internacional que ens arriba ens mostra un muntatge trepidant, on l’esperit gamberro es va fusionant amb una violència creixent. Sigui finalment un excés de pel·lícula o no, el seu visionat promet. El propi director admet fer aquest film ja que de jove es va perdre el seu propi Spring Break i volia compensar d’aquesta manera el seu somni adolescent. Ara només ens queda clamar com en el propi tràiler: “Spring Break, bitches!”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s