Spielberg presidirà el jurat de Canes

Després de la decepció als Oscars, arriba una notícia positiva per Steven Spielberg. El llegendari director serà el president del jurat del festival més important del món, el Festival de Canes. Així ho han anunciat els organitzadors en una decisió que apunta a un gir més comercial del certamen. L’anterior president va ser Nani Moretti, però el cert és que acostuma a ser habitual que es nomeni president a actors o directors molt mediàtics per guanyar en ressò. En els últims anys per exemple ho han estat Quentin Tarantino, Sean Penn, Robert De Niro o Tim Burton.

Spielberg, da man.

Spielberg, da man.

Spielberg va guanyar a Canes al 1974 el premi de millor guió per LOCA EVASIÓN. Segons el mateix director en un comunicat, “Canes és el més prestigiós de tots els festivals, el que li permet seguir afirmant que el cinema és un art que transcendeix cultures i generacions”, destacant també “la manera constant com el Festival de Canes defensa el cinema internacional”. Spielberg també ha fet saber que és per ell un gran honor poder presidir el festival.

Podrem veure a Spielberg per “La Croisette” del 15 al 26 de maig, les dates escollides per la 66a edició del Festival de Canes. És molt probable que el fet que no tingui cap pel·lícula en l’horitzó més proper per filmar, hagi fet que tingui l’agenda lliure pel festival, ja que pel que es veu, feia anys que li proposaven aquesta tasca.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s