Box office cap de setmana 22 de febrer

Pocs canvis en tel top ten de la recaptació en un cap de setmana molt fluix on la número 1 per tercera setmana consecutiva, MAMÄ, tan sols ha fet 1,1 M €. La resta de pel·lícules fan números per sota del milió. En segona posició tenim LA JUNGLA: UN BUEN DÍA PARA MATAR amb 2,42 M € acumulats en 2 setmanes però uns números un pèl decebedores si els comparem amb la resta del món, on ha funcionat millor. En tercera posició tenim a EL LADO BUENO DE LAS COSAS que està aguantant molt segura en el podi i ja acumula 6,65 M €.

En quant a estrenes, molt poca repercussió, la veritat. Tan sols entren EL ATLAS DE LAS NUBES i SI FUERA FÁCIL a la posició sisena i setena respectivament. Respecte el factor Oscars, molt poca repercussió també. Segurament es notarà més el següent cap de setmana. En aquest sentit, l’efecte l’ha notat ARGO que torna al top ten, amb un augment del 71% respecte la setmana passada. ARGO porta ja 18 setmanes en cartell i acumula 4,66 M €. Després del premi a millor pel·lícula és possible que augmenti encara més la propera setmana.

Peli

Recaptació

Acumulada

Setmanes

1

Mamá

1,1 M €

6,45 M €

3

2

La jungla: Un buen día para morir

0,8 M €

2,42 M €

2

3

El lado bueno de las cosas

0,7 M €

6,65 M €

5

4

La trama

0,46 M €

1,28 M €

2

5

Django Desencadenado

0,40 M €

9,48 M €

6

6

El atlas de las nubes

0,36 M €

0,36 M €

1

7

Si fuera fácil

0,29 M €

0,28 M €

1

8

¡Rompe Ralph!

0,28 M €

8,95 M €

9

9

Argo

0,23 M €

4,66 M €

18

10

Un plan perfecto

0,22 M €

0,69 M €

2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s