Nou fitxatge i primera imatge de THE AMAZING SPIDER-MAN 2

Per fi! Una entrada que no té a veure amb els Oscars…

Un dels blockbusters que en general més va decebre el passat estiu va ser THE AMAZING SPIDER-MAN sobretot perquè no aportava res de nou quan aparentment es tractava d’un reboot que anava a oferir una versió molt diferent de l’heroi aràcnid de la que vam veure amb Sam Raimi. Ens vam trobar amb coses molt interessants, un bon i molt més adequat repartiment però una història repetida i una direcció gens espectacular. De totes maneres, es van assentar les bases per poder portar una segona part de prou calibre i millor que la primera.

Fins ara la seqüela ha anat incorporant intèrprets a un gran repartiment combinant actors consagrats per fer dels dolents com Jamie Foxx  d’Electro i Paul Giamatti de Rhino i actors joves en papers clau  com son Shailene Woodley de LOS DESCENDIENTES fent de Mary Jane i Dane DeHaan de CHRONICLE com a Harry Osborn. L’últim fitxatge anunciat avui entra dins de la primera categoria: el guanyador d’un Oscar Chris Cooper interpretarà a Norman Osborn.

Es posarà Chris Cooper el vestit de Duende Verde?

Es posarà Chris Cooper el vestit de Duende Verde?

Osborn és el personatge icònic que comença com a mentor de Peter Parker i acaba com sabeu com el Duende Verde. Tenint en compte que ja conten amb dos dolents (Elector i Rhino) és fa difícil veure a Cooper fent del seu alter ego malvat però segur que plantaran el necessari perquè així sigui a la tercera part. Ja a la primera entrega, es parlava de Norman Osborn i Oscorp però mai s’arribava a veure el personatge. Andrew Garfield i Emma Stone com no, retornen als seus papers de Pater Parke i Gwen Stacy respectivament. Marc Webb també repeteix com a director.

Però THE AMAZING SPIDER-MAN 2 també ha estat notícia aquesta setmana per l’arribada de les primeres imatges oficials que oferien un aspecte renovat del vestit de l’heroi, amb uns ulls molt més grans semblants al del còmic però un disseny en general bastant similar al de les cintes de Sam Raimi. Ho podeu apreciar més avall. També han començat a circular les primeres fotografies del rodatge a NY i les primeres crítiques al look poc sexy de Woodley com a Mary Jane. En tot cas, el judici s’haurà de fer amb les imatges dels tràilers i la pel·lícula, que s’estrenarà l’estiu del 2014.

El nou vestit (esquerra) VS l'antic. Diferències no només en els ulls.

El nou vestit (esquerra) VS l’antic. Diferències no només en els ulls.

PD: Si teniu ganes de més, el director, Marc Webb, penja diàriament una fotografia del rodatge al seu compte de Twitter.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s