Què esperar de la gala dels Oscars?

Aquesta propera matinada a les 2:30h començarà al Dolby Theatre (abans Kodak) de Los Angeles la 85ena edició dels premis de l’acadèmia, els Oscars. Què podem esperar de la gala a nivell d’espectacle? Ja hem informat de les oportunitats dels candidats principals i avui, volem fer una mica de resum de com podria anar la gala.

El primer que destaca és el presentador, nou en aquesta tasca. Es tracta de Seth McFarlane, el creador de sèries com PADRE DE FAMILIA o AMERICAN DAD i recentment director de l’exitosa TED, que és una cara poc coneguda per l’audiència en general. Per això va sorprendre la seva elecció. És una aposta arriscada i, per això, precisament pot sortir bé. El seu humor al límit i a vegades políticament incorrecte pot xocar amb l’estil d’anteriors gales. Però precisament, la presentació de les darreres gales ha deixat molt a desitjar i s’ha provat de tot amb poc èxit darrerament. L’última gran gala a nivell de presentador va ser la d’en Hugh Jackman fa ja cinc anys.

MacFarlane, malgrat tenir un rostre desconegut és tot un showman, sempre canta a les seves creacions i, és més, està nominat a un Oscar per millor cançó. A la cerimònia de lectura de nominats ja va deixar veure el seu humor amb missatges directes a Harvey Weinstein i mencions a Hitler. Crec que d’ell podem esperar números musicals potents, acudits punyetes a l’estil Ricky Gervais i molta paròdia. Esperem que sigui un bon host (millor que James Franco segur)  i veurem si les audiències (què han disminuït en els darrers anys) acompanyen. Us deixem un recull de youtube de les seves millors promos de la gala:

Pel que fa a la resta de la gala, aquestes són algunes de les actuacions que s’han anunciat: Celebració de musicals, Jennifer Hudson (DREAMGIRLS) i Catherine Zeta-Jones (CHICAGO) s’uniran al repartiment de LOS MISERABLES per cantar un número especial. Les mítiques Barbra Streisand i Shirley Bassey també hi actuaran a més de Norah Jones amb el tema “Everybody Needs a Best Friend” de TED i també Adele amb el seu ja mític “Skyfall” que potser s’endú l’Oscar.

La llista de presentadors i aparicions és llarga, de fins a 30 però en destaquem la participació del repartiment de LOS VENGADORES, el de CHICAGO i la presència de llegendes com Jack Nicholson, Dustin Hoffman, Jane Fonda, Liam Neeson o John Travolta entre d’altres. També presentaran Christopher Plummer, Jean Dujardin, Meryl Streep o Ben Affleck. A més, faran una aparició especial Mark Whalberg i el seu osset de CGI, Ted.

El presentador i host dels Oscars, Seth Macfarlane

En definitiva, esperem un gran show a l’americana i una gala entretinguda. Òbviament hi haurà moments avorrits com a totes les gales (coses del format) però sense dubte de totes les gales, la dels Oscars és un espectacle únic del que tot el món està pendent. Sisplau, que no defraudi.

PD: És una pena no poder veure la gala des del seu canal d’emissió americà, la ABC sobretot per poder veure l’especial after Oscars del gran programa de late night de Jimmy Kimmel. Tot un clàssic de després de la gala. Aquest any promet la segona part de la seva super peli d’Oscars MOVIE: THE MOVIE, aquest és el tràiler de l’edició de l’any passat:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s