Estrenes 22 de febrer

Siete psicópatas 

Director: Martin McDonagh Repartiment: Colin Farrell, Sam Rockwell, Christopher Walken, Woody Harrelson, Tom Waits Guió: Martin McDonagh Any: 2012 País: EUA Duració: 110 min Gènere: Comèdia, Thriller

En Marty (Colin Farrell), un guionista que cerca noves idees, acudeix al seu amic Billy (Sam Rockwell), un actor fracassat i segrestador de gossos. Després de robar un gos propietat d’un gàngster (Woody Harrelson) amb el seu soci (Christopher Walken), les seves vides estaran en perill. Després del seu reivindicable debut amb ESCONDIDOS EN BRUJAS, McDonagh torna amb un film amb un  guió astut i uns secundaris destacables.

Blue Valentine 

Director: Derek Cienfrance Repartiment: Ryan Gosling, Michelle Williams, Mike Vogel, Ben Shenkman, Maryann Plunkeett Guió: Joey Curtis, Cami Delvigne, Derek Cienfrance Any: 2010 País: EUA Duració: 120 min Gènere: Drama, Romàntic

Narra la història de l’amor perdut i l’amor recuperat, dels moments que passen. Abromats pels records romàntics, en Dean i la Cindy passen una nit intentant salvar el seu matrimoni. Ryan Gosling i Michelle Williams interpreten aquest retrat honest d’una parella que s’enfonsa. El director, Derek Cienfrance és un dels nous noms a tenir en compte. S’estrena a les nostres sales 3 anys més tard, perquè després es queixin de les polítiques anti-pirateria.

El atlas de las nubes

Director: Tom Twyker, Andy i Lana Wachowski Repartiment: Tom Hanks, Halle Berry, Jim Broadbent, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Ben Whishaw, James D’Arcy, Susan Sarandon, Hugh Grant Guió: Tom Twyker, Andy i Lana Wachowski Any: 2012 País: EUA Duració: 172 min Gènere: Ciència ficció. Drama

El nou film dels germans Wachowski (MATRIX) i Tom Twyker (EL PERFUME) explora com les accions i els actes de les vides individuals tenen repercussions a través del passat, present i futur. Acció, misteri i amor es barregen dramàticament a través de la història mentre una ànima passa de ser un assassí a un heroi, i un simple acte de pietat s’estén a través dels segles per inspirar una revolució en un futur llunyà. Cada membre del repartiment apareix en múltiples papers a mesura que la història es desenvolupa al llarg del temps.

Si fuera fácil

Director: Judd Apatow Repartiment: Paul Rudd, Leslie Mann, John Lithgow, Megan Fox, Jason Segel, Albert Brooks, Iris Apatow, Maude Apatow Guió: Judd Apatow Any: 2012 País: EUA Duració: 134 min Gènere: Comèdia

Nou film d’Apatow i família on segueix l’evolució del Pete (Paul Rudd) i la Debbie (Leslie Mann) 5 anys després que apareguessin a LÍO EMBARAZOSO. En Pete, viu rodejat de dones: La Debbie, la seva dona des de fa molts anys, i les seves filles de 8 i 13 anys. Mentre lluita per a que la seva discogràfica no s’enfonsi, haurà d’aprendre amb la Debbie a perdonar, oblidar i gaudir de les seves vides…abans que es matin entre ells.

Searching for Sugar Man

Director i guió: Malik Bendjelloul Any: 2012 País: Suècia i Regne Unit Duració: 86 min Gènere: Documental musical

Documental guanyador del INEDIT BEEFEATER 2012 i nominat als Oscars (amb moltes possibilitats de guanyar…). Ens explica la increïble història de Sixto Rodriguez, un músic que a la dècada dels 60 va ser descobert a Detroit per dos productors que es van enamorar de les seves melodies i lletres commovedores. Van grabar un àlbum que creien que col·locaria a Rodriguez entre els grans de la música de la seva generació. Tanmateix, l’èxit mai va arribar. El cantant va desaparèixer enmig de rumors sobre un possible suïcidi. Mentre la figura de Rodriguez es perdia en l’oblit, una grabació pirata del seu àlbum va arribar a la Sud-àfrica del Apartheid, on es va convertir en tot un fenomen. Dos fans sudafricans són els encarregats d’iniciar una recerca en busca del destí del seu ídol Rodriguez.

La extraña vida de Timothy Green

Director: Peter Hedges Repartiment: Jennifer Garner, Joel Edgerton, CJ Adams Guió: Peter Hedges Any: 2012 País: EUA Duració: 105 min Gènere: Comèdia, Drama, Fantàstic

La Cindy (Jennifer Garner) i en Jim (Joel Edgerton) són un matrimoni amb problemes per tenir un fill. Misteriosament, una nit es troben a la seva cuina a un noi que s’anomena Timothy (CJ Adams), al qual li creixen fulles als turmells. Comèdia de la Disney apta per tota la família.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s