[Actualització] Jennifer Lawrence repeteix amb David O. Russell (per partida doble)

Actualitzem: Sembla que David O. Russell ha trobat en Jennifer Lawrence a la seva musa. I no ens estranya. La connexió entre tots dos és evident. Si fa uns dies en aquesta mateixa entrada  informàvem de la incorporació de Lawrence a la nova cinta de Russell, ara hem d’informar de la confirmació que els dos tornaran a col·laborar per tercera vegada a de les següents pel·lícules que el director prepara. Es tracta de THE ENDS OF THE EARTH on a diferència de l’altre projecte on Lawrence farà un petit paper de dona de Bradley Cooper, aquí serà la protagonista.

THE ENDS OF THE EARTH és una història basada en fets reals sobre el magnat del petroli i estimat governador d’Oklahoma E.W. Marland, que va perdre tota la seva fortuna al crack del 29 i que quan tenia 54 anys, es va casar en segones núpcies amb la seva filla adoptiva, Lydie de 28, a qui donarà vida Lawrence. La cinta de tall històric tindrà un gran pressupost, estarà produïda pels Weinstein i escrita per Chris Terrio, nominat a l’Oscar per ARGO. 

Jennifer Lawrence és l’última incorporació a la propera pel·lícula de David O. Russell. L’actriu repeteix així amb el director d’EL LADO BUENO DE LAS COSAS, una unió que s’ha demostrat exitosa. En aquesta nova pel·lícula també hi repeteix d’EL LADO BUENO DE LAS COSAS el seu protragonista, Bradley Cooper. A més, dos actors que ja van treballar amb Russell a THE FIGHTER també hi participen, Christian Bale i Amy Adams. Si aquests quatre noms no eren prou potents, se’ls hi ha d’afegir a Jeremy Renner i a l’humorista Louis C.K., molt de moda darrerament.

david-o-russell-jennifer-lawrence-bradley-cooper-abscam-fbi-film

Russell, Lawrence i Cooper, l’exitòs trio d’EL LADO BUENO DE LAS COSAS.

La pel·lícula es coneixia anteriorment com AMERICAN BULSHIT però actualment no té títol. Està basada en un fet real, conegut com l’escàndol “Abscam” que va tenir lloc a finals dels 70 i principis dels 80 i va implicar a l’FBI i alguns polítics. La història és la següent: Un notori estafador financer (Bale) i la seva amant i sòcia (Adams) es troben obligats a col·laborar amb un agent de l’FBI (Cooper) per destapar altres estafadors així com també a mafiosos i polítics. Entre ells, un alcalde i senador de Nova Jersey (Renner). Jennifer Lawrence interpretarà a la dona de Christian Bale.

La història sembla prou interessant i David O. Russell ja porta anys demostrant que és capaç de reunir grans actors i aconseguir fabuloses actuacions. A més, segur que hi ha espai encara per més actors interessants. A veure com s’acaba desenvolupant tot plegat, amb la bona ratxa els darrers anys de Russel és molt possible que acabi aspirant als Oscars dels propers anys.

Anuncis

2 responses to “[Actualització] Jennifer Lawrence repeteix amb David O. Russell (per partida doble)

  1. Retroenllaç: Bradley Cooper protagonitzarà AMERICAN SNIPER, la nova de Spielberg | La Casa De Vidre·

  2. Retroenllaç: DiCaprio + De Niro + O. Russell = JFK. | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s