Han Solo a l'episodi VII

O això sembla ara per ara. I és que el que corre per internet en aquests moments és ni més ni menys que Harrison Ford participarà en la nova aventura de STAR WARS dirigida per J.J. Abrams. Ja vam dir en el seu dia que amb la compra de Disney i l’anunci de noves pel·lícules, el flux de rumors, llistes, spin offs, anuncis, desitjos de fans etc seria interminable i això no ha fet més que començar!

Han-Solo1-480x270

Han Solo, un dels herois de la nostra infància.

Hem d’agafar-nos encara aquesta notícia amb pinces, però ja que aquesta tornada de STAR WARS ha coincidit gairebé amb el llançament de la nostra web, ens sentim (almenys jo) particularment motivats a informar de tots el que succeeixi amb els nous episodis. Rumors inclosos. Però es que sembla que aquest cop va de debò perquè l’ scoop l’ha donat un dels gurus de la informació de cinema a internet conegut com “El Mayimbe” que escriu per Latino Review. Us pot sonar un pèl friki però aquest blogger sempre té les millors fonts i anuncis de fitxatges de primera mà que després s’acaben confirmant. La majoria dels cops com diem, els seus rumors acaben sent certs. Hem de dir també que altres informadors asseguren que les seves fonts no descarten la tornada però preveuen que el tracte entre les parts pot trigar setmanes o mesos.

En tot cas, esperarem i actualitzarem quan hi hagi alguna confirmació oficial però a priori és bastant creïble. Jo m’inclino sobretot pel fet que a Lucasfilm i Disney no són idiotes i saben que si han de fer noves STAR WARS, portar de tornada antigues estrelles i especialment, el gran Harrison Ford serà un al·licient molt poderós pels fans i pels no tan fans. Està clar que el Millenium Falcon només el pot navegar Harrison Ford i el seu inconfusible Han Solo. Veurem a veure si es confirma doncs!

PD: Hem de reconèixer que amb 71 anys Ford encara té un carisma i una tirada increïble però Mark Hamill i sobretot Carrie Fisher? No estem tan segurs…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s