Torna Michael Mann

El gran Michael Mann, director de HEAT o COLLATERAL per fi té una nova pel·lícula després d’uns quants anys sense centrar-se en cap projecte concret. En el seu dia van sonar algunes possibles idees (un biopic de Robert Capa i Gerda Taro entre d’altres) però sobretot Mann va estar ocupat encarregant-se de la interessant sèrie de la HBO LUCK. La sèrie prometia molt però la sort no la va acompanyar (el seu creador David Milch té molta experiència en infortunis) ja que una polèmica per la mort de varis cavalls va premeditar la cancel·lació. Des d’ENEMIGOS PUBLICOS del 2009 que el director de Chicago no fa cap pel·lícula.

michael_mann_chris_hemsworth_a_l

Mann i Hemsworth. Director i protragonista.

El projecte amb el que torna Mann no té títol encara però si protagonista: Chris Hemsworth (THOR). La pel·lícula està produïda per Legendary Pictures i de l’argument se sap que és un ciber-trhiller que passa en el mon de les amenaces i atacs cibernètics i poca cosa més. El guió està escrit a quatre mans pel mateix Michael Mann i Morgan Davis Foehl.

Estarem atents a com es desenvolupa el projecte d’un Michael Mann que és un dels noms grans del cinema americà sens dubte. Segurament el seu estil ultra digital dels darrers anys pot quedar molt bé amb una història cibernètica. Potser millor que a ENEMIGOS PÚBLICOS on no deixava de ser xocant el toc digital amb una història dels anys 30. A veure doncs, que ens arribarà.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s