Programa del 14 de febrer

Tornem a LA CASA DE VIDRE per celebrar el nostre amor pel cinema! Aquesta setmana comencem el programa informant-vos de la nostra porra dels Oscars 2013: com participar i els nombrosos premis que tenim per vosaltres. I també repassem els favorits de les quatre categories més importants. A més, com sempre, repassem les nostres seccions: notícies destacades, estrenes com LA JUNGLA: UN BUEN DÍA PARA MORIR (torna McClane!!) i acabem amb la zona crítica de BESTIAS DEL SUR SALVAJE, la sorpresa indie dels Oscars. Disfruteu del programa i animeu-vos a participar a la porra!

http://www.ivoox.com/casa-vidre-14-del-02_md_1790118_1.mp3″

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s