Mapa arriba als cinemes de Barcelona!

Per fi podrem veure l’opera prima de Elias León Siminiani a les sales de Barcelona!

Serà als cinemes Renoir Floridablanca on avui s’estrena l’esperat documental del director de Santander. De fet, el mateix León Siminiani serà present durant la projecció de les 20:20 d’avui divendres 15 i demà dissabte 16. Al acabar el film el director mantindrà un petit col·loqui amb el públic. Molt recomanable!

León Siminiani és, sense cap dubte, un director a tenir molt en compte. Abans de MAPA, el seu debut en el llargmetratge documental, havia treballat en l’àmbit del curtmetratge deixant petites perles com ZOOM, LÍMITE 1a PERSONA, PENE o el recent EL PREMIO. Tots ells exploren noves vies i possibilitats narratives, jugant amb els límits entre documental i ficció, a la vegada que s’endinsen en el complicat terreny de les relacions sentimentals. Recentment, la revista Márgenes ha recopilat una extensa (i estimulant) selecció de les seves obres.

La historia de MAPA comença quan el propi director és acomiadat del seu treball en la televisió. Aleshores, recuperant el somni de fer cine, iniciarà un viatge a la Índia amb l’objectiu de retrobar-se amb si mateix a la vegada que es planteja fer el seu primer llargmetratge. Un cop allà descobrirà que el que busca no està a la Índia sinó a Madrid; estava fugint. Peró al tornar a casa, comprovarà com les coses no surten exactament com havia esperat.

Aquí teniu el teaser/tràiler de la peli, una petita mostra que parla per si sola: 

A tot això vull afegir el plaer personal d’haver pogut gaudir de les classes d’Elias Leon Siminiani durant una assignatura de la carrera. En aquests temps que corren es parla molt del futur del cinema espanyol. León Siminiani amb MAPA, una peli low-cost, introespectiva, i amb grans dosis d’humor i de talent, ens obra noves portes creatives i ens ofereix un ràfega d’aire fresc molt recomanable i necessària avui en dia.

Haurem d’estar molt atents a l’entrega dels premis Goya, aquest diumenge, on opta al premi a millor documental. Des de LA CASA DE VIDRE li desitgem molta sort!

3_still_mapa_peque300León Siminiani ballant “Play the game” de Queen!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s