Estrenes 15 de febrer

La jungla: Un buen día para morir

Director: John Moore  Repartiment:  Bruce Willis, Mary Elizabeth Winstead, Jai Courtney, Sebastian Koch Guió: Skip Woods Any: 2013 País: EUA Duració: 96 min Gènere: Acció

John McClane (Bruce Willis) torna a les pantalles per viatjar aquest cop a Moscou per ajudar al seu fill Jack (Jai Courtney), un agent de la CIA que intenta prevenir el robatori d’un arsenal d’armes nuclear. Els McClane hauran de superar les seves diferencies i unir forces en un entorn hostil. Cinquena part de la mítica franquícia que va iniciar John McTiernan a finals dels 80. Yipee-kai-yay!

La trama (Broken City)

Director: Allen Hughes  Repartiment:  Russell Crowe, Mark Wahlberg, Catherine Zeta-Jones, Barry Pepper Guió: Brian Tucker Any: 2013 País: EUA Duració: 108 min Gènere: Thriller

L’alcalde de Nova York (Russell Crowe) contracta els serveis d’un detectiu (Mark Wahlberg) per investigar les infidelitats de la seva esposa (Catherine Zeta-Jones). La trama es complica quan l’amant d’aquesta és assassinat i surt a la llum un escàndol immobiliari. Nova pel·lícula del director de EL LIBRO DE ELI i DESDE EL INFIERNO, Allen Hughes, que ens porta aquest un cop un thriller amb els dos actors protagonistes com a plat fort.

Un plan perfecto

Director: Michael Hoffman  Repartiment:  Colin Firth, Cameron Diaz, Alan Rickman, Stanley Tucci, Tom Courtenay  Guió: Joel i Ethan Coen Any: 2012 País: EUA Duració: 89 min Gènere: Comèdia

UN PLAN PERFECTO és una comedia escrita pels germans Coen. Ens explica la historia de un conservador d’art (Colin Firth) que contracta a una dona de Texas (Cameron Diaz) per tal que es faci passar per la hereva d’un quadre de Monet. Tots dos intentaran vendre la falsificació a un adinerat i excéntric col·leccionista (Alan Rickman).

Dos días en Nueva York

Director: Julie Delpy  Repartiment:  Julie DelpyChris RockAlbert DelpyAleksia Landeau,Daniel BrühlKate Burton Guió: Julie Delpy, Aleksia Landeau, Alexandre Nahon Any: 2012 País: Alemania, Bèlgica, França Duració: 96 min Gènere: Comèdia

La Marion (Julie Delpy) viu a Nova York amb el seu fill (fruit de la seva relació anterior amb Jack), i la seva actual parella, en Mingus (Chris Rock), que també té una filla. El seu món trontolla quan, des de França, arriba la família d’ella per passar dos dies amb la parella: el seu pare Jeannot (Albert Delpy), la seva germana Rose (Alexia Landeau) i la parella d’aquesta (Alex Nahon). Comèdia que segueix l’estil de DOS DIAS EN PARÍS, també de la mateixa directora.

Blackie & Kanuto

Director: Francis Nielsen Guió: Ángel E. Pariente Any: 2012 País: Espanya, Italia, França Duració: 84 min Gènere: Animació

Comèdia d’aventures protagonitzada per Blackie, una ovella negra obsessionada amb anar a la lluna i Kanuto, un gos pastor obsessionat amb la Blackie. Tots dos emprendran un viatge i pel camí troben vaques que canten òpera, llops galants, aranyes immigrants i un estrany crup de gossos que tenen un coet preparat per enlairar-se

Sant Andreu Jazz Band: A film about Kids and Music

Director: Ramón Tort   Guió: Borja Duñó, Ramón Tort Any: 2012 País: España Duració: 101 min Gènere: Documental

A FILM ABOUT KIDS AND MUSIC és un documental, guanyador del festival INEDIT d’enguany (secció nacional), que s’endinsa en l’univers de la Sant Andreu Jazz Band. Aquesta jove orquestra, dirigida per Joan Chamorro, reuniex nens i nenes d’entre 6 i 18 anys al voltant d’un repertori de jazz clàssic que omple el auditoris més importants del país.

Mapa

Director: León Siminiani   Guió: León Siminiani Any: 2012 País: España Duració: 85 min Gènere: Documental

Ja s’havia estrenat a Madrid i per fi arriba a Barcelona MAPA, el debut en el llargmetratge d’Elías León Siminiani. Aquest documental autobiográfic ens explica com un jove director espanyol és acomiadat de la seva feina a la televisió. Reprenent el seu somni de fer cinema, viatja a l’Índia a “buscar” el seu primer llargmetratge, només per descobrir que la seva recerca real no està a l’Índia sinó a Madrid: estava fugint. No obstant això, en tornar a casa, les coses no surten exactament com esperava.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s