Scorsese produirà una de mafies xineses

La balança s’equilibra: Martin Scorsese produirà la nova pel·lícula d’Andrew Lau. O el que és el mateix, el director italoamericà serà el productor executiu d’una cinta dirigida pel co-director d’INFERNAL AFFAIRS (aquí, JUEGO SUCIO), la pel·lícula de Hong Kong en que es basava INFILTRADOS.

andrew

Andrew Lau

La pel·lícula es titula REVENGE OF THE GREEN DRAGONS i tracta de dos immigrants xinesos que s’endinsen en el món de les bandes del crim organitzat xinès a Nova York. La història està basada en un article del The New Yoker. Després de l’èxit d’INFILTRADOS, molts fans de la cinta original es queixaven de la injustícia que representava que ja ningú recordés la pel·lícula de Hong Kong. Ara amb aquesta notícia, sembla que Scorsese li torna el favor a Andrew Lau i li ofereix l’oportunitat de rodar una pel·lícula als EUA.

Andrew Lau va saber renovar el thriller hongkonés, que en aquell moment començava a ser repetitiu i poc original, amb una cinta intel·ligent. Després del seu èxit, es convertiria en una trilogia i les seves dues entregues restants tractarien temes interessants com l’angoixa per la pròpia identitat, molt relacionat amb el retorn de la ex-colònia britànica a la Xina. Gràcies al carisma dels dos protagonistes de la primera INFERNAL AFFAIRS (JUEGO SUCIO), Tony Leung Chiu-Wai i Andy Lau, i a un guió astut, va saber captar l’atenció no només de l’espectador oriental, sinó també de l’occidental i, en concret, de Martin Scorsese.

Com a fans del cinema asiàtic i com grans fans de Scorsese, ens alegrem i estarem atents a si s’acaba produint una bona pel·lícula.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s