Estrenes 8 de febrer

Gangster Squad (Brigada de Élite)

Director: Ruben Fleischer  Repartiment:  Josh Brolin, Ryan Gosling, Nick Nolte, Emma Stone, Sean Penn, Robert Patrick, Michael Peña, Giovanni Ribisi, Anthony Mackie Guió: Will Beall, Paul Lieberman Any: 2013 País: EUA Duració: 113 min Gènere: Acció

Mickey Cohen (Sean Penn) és un mafiós que domina la ciutat de Los Angeles amb els seus negocis il·legals. No obstant això, una petita unitat de policia, liderada pel sergent John O’Mara (Josh Brolin) i Jerry Wooters (Ryan Gosling), plantaran cara al mafiós. Retorn a les grans pantalles del director Ruben Fleischer, després de l’exitosa ZOMBIELAND i la fallida 30 MINUTOS O MENOS, endinsant-se al món dels gàngsters dels finals dels 40.

Mamá

Director: Andy Muschietti Repartiment: Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldeu, Megan Charpentier Guió: Neil Cross, Andy Muschietti, Barbara Muschietti Any: 2012 País: Canadà, EUA, Espanya Duració: 100 min Gènere: Terror

Una tragèdia familiar canvia les vides del Lucas (Nikolaj Coster-Walday) i la de la seva novia Annabel (Jessica Chastain) quan han de fer-se càrrec de les seves nebodes Victoria i Lilly, dues nenes traumatitzades i en estat de shock. El seu complex trajecte cap a la normalitat es veure pertorbat per alguns fets de difícil explicació…Proposta de terror de la factoria de Guillermo del Toro, basada en un curt del mateix director Andy Muschietti.

No

Director: Pablo Larraín Repartiment: Gael García BernalAlfredo CastroAntonia ZegerzLuis Gnecco Guió:  Pedro Peirano Any: 2012 País: Xile, Mèxic, EUA Duració: 110 min Gènere: Drama
Augusto Pinochet cedeix a les pressions internacionals i convoca un plebiscit de recolzament a la seva presidència. René Saavedra (Gael García Bernal) és un jove publicitari que dirigeix la campanya del “No”. Mitjançant unes innovadores tàctiques, esquivant la repressió de la policia del règim, Saavedra i el seu grup organitzaran un plan per alliberar Xile de l’opressió.

La ventajas de ser un marginado

Director: Stephen Chbosky Repartiment: Logan Lerman, Dylan McDermott, Emma Watson, Ezra Miller, Paul Rudd Guió: Stephen Chbosky Any: 2012 País: EUA Duració: 103 min Gènere: Comèdia juvenil

És l’any 91 i en Charlie (Logan Lerman), poc sociable i acadèmicament precoç, és un marginat. Sempre observant des de la distància, fins que un parell de joves carismàtics l’acullen. La bella Sam (Emma Watson), d’esperit lliure i el seu germanastre Patrick (Ezra Miller), cuiden d’en Charlie oferint-li noves amistats, el primer amor, sexualitat florescent, festes sense fi, passis a mitjanit de THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW i la recerca de la cançó perfecte.


Marina Abramovic: La artista está presente

Director: Matthew Akers Repartiment: Marina Abramovic Guió:  Matthew Akers Any: 2012 País: EUA Duració: 106 min Gènere: Documental
Seductora, valent i atrevida. Marina Abramovic ha redefinit l’art de la performance en els darrers quaranta anys. A través del seu cos, l’artista sèrbia crea un treball provocatiu que emociona a tot aquell que ho veu. El documental segueix l’artista mentre es prepara pel que podria ser el moment més important de la seva vida: una gran retrospectiva de la seva obra al Museu d’Art Modern de Nova York.

Muertos de amor

Director: Mikel Aguirresarobe Repartiment: Javier Veiga, Marta Hazas, Ana Milán, Iván Massagué Guió:  Mikel Aguirresarobe, Juan Ramón Ruiíz de Somavía Any: 2011 País: Espanya Duració: 97 min Gènere: Comèdia

L’Ángel (Javier Veiga) és un home que perd un braç a un accident i, amb ell, el seu treball com a cambrer. Des de llavors, no deixa d’imaginar que la seva dona, Reme (Marta Hazas) li enganya amb tot el món.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s