Box Office cap de setmana 1 de febrer

Pocs canvis en la recaptació del passat cap de setmana. Les 5 primeres pel·lícules repeteixen posició amb una recaptació bastant baixa en general. Continuen sent les pel·lícules més fortes als Oscars i això, atrau al públic. Tarantino segueix dominant amb DJANGO DESENCADENADO que fa 1,31 milions d’euros i un acumulat de gairebé 7 milions. La segueix, molt de prop EL LADO BUENO DE LAS COSAS amb 1,29 milions d’euros el cap de setmana. Segur que el bon boca-orella i les setmanes pròximes als Oscars la faran seguir a dalt.

Destaca que només dues estrenes entrin al top 10 i en posicions i recaptacions bastant pobres. HITCHCOCK és la sisena amb un cap de setmana de 0,39 milions d’euros. La segueix EL ÚLTIMO DESAFÍO de Schwarzenegger amb 0,33 milions. Està clar que el factor Oscars és important i sobretot amb HITCHCOCK s’ha notat. Fa uns mesos, abans de que s’estrenés, molts pensaven en ella pels premis de l’acadèmia però està clar que unes crítiques poc favorables i cap presència als Oscars l’ha restat potencial de recaptació. Potser una estrena passada l’època dels premis li hagués funcionat millor. El cas de EL ÚLTIMO DESAFÍO és diferent i té relació amb el mateix fracàs comercial als EUA. Productes més ben venuts com LOS MERCENARIOS atreuen potser per la seva excepcionalitat, però quan es tracta de noves pel·lícules d’acció amb estil dels 90, la cosa canvia. És possible que en una època d’estrenes més lleugeres, el retorn de “Governator” hagués estat més sonat.

Peli

Recaptació

Acumulada

Setmanes

1

Django desencadenado

1,31 M €

6,98 M €

3

2

El lado bueno de las cosas

1,29 M €

3,17 M €

2

3

El vuelo

0,68 M €

1,94 M €

2

4

Lincoln

0,57 M €

3,89 M €

3

5

¡Rompe Ralph!

0,42 M €

7,91 M €

6

6

Hitchcock

0,39 M €

0,39 M €

1

7

El Último Desafío

0,33 M €

0,34 M €

1

8

Movie 43

0,28 M €

0,61 M €

2

9

Los miserables

0,24 M €

9,03 M €

6

10

El hòbbit

0,19 M €

22,48 M €

8

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s