Ja tenim protagonista per Guardians of the Galaxy

(so de redoble…)

Dececpió, Chris Platt!

Chris Pratt

Chris Pratt

Després de la més que interessant llista d’aspirants a protagonitzar la següent gran aposta de la Marvel i Disney, l’escollit ha estat un actor que precisament no estava a la llista de la que informàvem. L’actor, conegut per la sèrie PARKS & RECREATION i amb papers a MONEYBALL i LA NOCHE MÁS OSCURA, ha estat triat com a Peter Quill aka Star Lord.

Recordem que GUARDIANS OF THE GALAXY, dirigida per James Gunn serà l’aposta forta de la Marvel pel 2014 i clau per enllaçar amb la segona part de LOS VENGADORES. Es tracta de l’adaptació d’una saga de còmics no molt coneguts pel gran públic que segueixen a un galàctic equip d’herois del futur. És un còmic una mica “bizarro“, carregat d’aliens i animals parlants. El líder del grup és un ésser mig humà, mig alien. Un antic astronauta de la Nasa anomenat Peter Quill que més endavant es converteix en líder dels GUARDIANS OF THE GALAXY. L’opció de Platt desconcerta de primeres perquè no formava part de les especulacions però la seva presència física(després d’aprimar-se molt per LA NOCHE MÁS OSCURA) i la seva experiència còmica li pot donar el to variat que vol la Marvel. Ja que és un projecte un pèl lleuger i amb aire més còmic. En aquest sentit, fa unes setmanes corria el rumor que Adam Sandler i Jim Carrey eren considerats per la Marvel per interpretar algun paper.

La producció de GUARDIANS OF THE GALAXY, liderada pel director James Gunn (SUPER) s’està desenvolupant a Londres, se sap que es rodarà en 3D i l’estrena està prevista per l’agost de 2014.

PD: Pratt és marit de la (còmica) Anna Faris.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s