[Actualització] Disney confirma els Spin Off de Star Wars

Actualitzem: Segons Enterainment Weekly, els dos spin off que s’estan gestant, estan centrats en Boba Fett (tal com desitjàvem) i en un dels més mítics de tots, Han Solo. El mitjà cita fonts properes a LucasFilm i Disney i explica que la cinta sobre Han Solo tindria lloc entre LA VENGANZA DE LOS SITH i UNA NUEVA ESPERANZA, i estaria centrada en les aventures d’un jove Han Solo. Per la qual cosa, el protagonista òbviament no seria Harrison Ford, encara que les fonts no descarten una participació de l’actor. Respecte el spin off de Boba Fett, aseguren que tindria lloc durant la trilogia original, sense especificar i que clar, el càsting per el famós caça recompenses, no seria complicat. En tot cas, no es descarta tampoc la participació de Temuera Morrison qui va interpretar a Jango Fett, el Fett original “pare clònic” de Boba. La mateixa informació apunta que és molt possible que més personatges mítics de la saga apareguin en aquestes aventures, apuntant a Jabba the Hutt o inclús a Darth Vader. També s’apunta que tot i que s’estiguin desenvolupant aquests dos projectes, no es descarta el que parlàvem ahir sobre Yoda.

Feia temps que els rumors apuntaven cap aquí. Primer va ser un remake galàctic de LOS SIETE SAMURÁIS amb Zack Snyder i ahir l’afirmació per part del guru d’internet Harry Knowles, que es faria una pel·lícula spin off del Mestre Yoda. El mateix president de la Disney, Bob Iger així ho ha confirmat en una entrevista televisiva. Aquest anunci confirma l’especulació des de que es va anunciar que els guionistes Lawrence Kasdan i Simon Kinberg escriurien per STAR WARS sense confirmar si farien els episodis oficials o bé, altres pel·lícules.

Repetirà algú d'ells en un Spin Off?

Repetirà algú d’ells en un Spin Off?

Segons Iger, aquests dos guionistes estan preparant dos guions sobre personatges rellevants de la saga original. D’aquí per exemple, el persistent (i més que probable) rumor de Yoda, ja que el gran Lawrence Kasdan és el guionista original de la primera aparició del personatge. Veuríem al Yoda vell i reflexiu o al saltador i hàbil del sable làser? Aquests dos spin off  s’estrenarien durant el període de sis anys que la Disney preveu pels episodis VII, VII i IX a partir de 2015. J.J. Abrams hi participaria com a consultor.

En definitiva, es confirma el que tots intuíem i queda per saber quins seran els personatges sobre els que tractaran aquestes pel·lícules alternatives a la saga oficial. El vast univers de George Lucas s’expandeix sense fi i això només acaba de començar.

PD: Si us plau, una pel·lícula centrada en Boba Fett…o Qui-Gon Jinn. I què tal un film redemptor de Jar Jar Binks?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s