Christopher McQuarrie dirigirà Misión Imposible 5

Almenys això és el que ell ha assegurat a twitter quan li han preguntat sobre el tema. Recordem que McQuarrie és un afamat guionista, guanyador de l’Oscar per SOSPECHOSOS HABITUALES que fa poc estrenava com a director JACK REACHER amb Tom Cruise. Sembla que la sintonia entre tots dos és molt bona (també van treballar plegats a VALKIRIA) i la mega estrella es va fixar amb ell per la cinquena part de la seva franquícia d’acció.

Christopher McQuarrie i Tom Cruise tornaran a treballar junts després de JACK REACHER.

Christopher McQuarrie i Tom Cruise tornaran a treballar junts després de JACK REACHER.

McQuarrie ha sigut preguntat a twitter si dirigiria M:I:5 tal i com apuntaven els rumors i ell mateix ha respost que està “decidint acceptar“. Resposta críptica però que deixa caure un possible anunci imminent. Tot i així, fins que no es confirmi oficialment, no hi ha res segur. La saga de l’espia Ethan Hunt (sóc un fan absolut de totes les entregues) es caracteritza en part per ser dirigida per diferents directors, tots ells amb un estil particular, que donen a cada pel·lícula un aire diferent i fresc tot i mantenir elements característics. Primer va ser De Palma, després Woo, seguit del llavors debutant J.J. Abrams i finalment Brad Bird, que deixa el llistó molt alt. Sembla que Christopher McQuarrie serà el cinquè.

L’anterior col·laboració Cruise-McQuarrie, JACK REACHER, que encara es pot veure en pantalla, és sens dubte un film divertit amb bons set pieces i one-liners. Tot i rebre bones crítiques, a nivell de recaptació no ha estat molt rendible, pel que els plans de convertir-la en un franquícia sembla que s’han esfumat. Potser per això, tant Cruise com McQuarrie han decidit centrar-se en una nova missió impossible. L’experiència contrastada de McQuarrie en el guió potser ens dona una entrega més orientada als diàlegs i amb escenes clau d’acció més repartides i impactants. Veurem com avança. (Tornaran a comptar a Jeremmy Renner? Com a mínim esperem que ho facin amb Simon Pegg)

 PD: aquest post s’autodestruirà en 5 segons

Anuncis

One response to “Christopher McQuarrie dirigirà Misión Imposible 5

  1. Retroenllaç: Es confirma oficialment el director de Misión Imposible 5 | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s